<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Rob de Vries draagt zijn praktijk met een gerust hart over aan Christiaan Smeenk (l) die al langer aan de Lindehoeve is verbonden. (Vsk)
Rob de Vries draagt zijn praktijk met een gerust hart over aan Christiaan Smeenk (l) die al langer aan de Lindehoeve is verbonden. (Vsk) (Foto: Vsk)

Huisarts Rob de Vries na 27 jaar nieuwe carrière

Voorschoten - 20 december nam Rob de Vries na 27 jaar als huisarts afscheid van de huisartsenpraktijk in het gezondheidscentrum De Lindehoeve. Ik ondervond al geruime tijd spanning in mijn werk, en hierdoor steeds minder werkplezier. Daarom ben ik ruim een jaar geleden begonnen aan de postmaster Health Informatics aan het AMC, om een alternatief voor mijn werkzaamheden te creëren. Na mijn besluit te stoppen kwam ik in contact met Drimpy, waarvoor ik vanaf april werkzaam zal zijn. Drimpy ontwikkelt onder andere een PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving). Hiermee kunnen mensen hun eigen medische gegevens, die nu verspreid aanwezig zijn bij diverse zorgverleners, in één omgeving beheren en onderling uitwisselen met hun zorgverleners. Een mooie ontwikkeling waar iedereen mee te maken gaat krijgen en waarin ik enorm veel zin heb', zegt Rob enthousiast.

De patiënten vinden het jammer. Op de afscheidsborrel stond een lange rij mensen te wachten om Rob de Vries nog éénmaal in de Lindehoeve de hand te drukken. 'Dat heeft mij enorm geraakt, ik wil langs deze weg graag iedereen bedanken voor hun komst en de vele attenties en brieven die ik heb ontvangen'.

Rob de Vries wordt opgevolgd door huisarts Christiaan Smeenk.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten