<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Tijdens de open dag van haar salon Essence of Beauty geeft Yvonne Duyvestijn advies voor een stralende huid. Foto: Dewy de Wit
Tijdens de open dag van haar salon Essence of Beauty geeft Yvonne Duyvestijn advies voor een stralende huid. Foto: Dewy de Wit (Foto: DEWY DE WIT)

Gratis huidadvies tijdens Open Dag bij Essence of Beauty

Eigenaresse Yvonne Duyvestijn van Schoonheidssalon Essence of Beauty kent het geheim van een stralend mooie huid. 'Het beste eindresultaat krijg je door het volgen van het Beauty Plan'. Wat dat is vertelt zij graag tijdens de open dag op donderdag 21 maart in haar salon.

Voorschoten - Benieuwd welke huidverzorging en professionele behandeling jouw huid nodig heeft? Maak dan een afspraak voor een gratis intake-gesprek tijdens de open dag. Een gesprek duurt ongeveer 30 minuten en je krijgt een huidanalyse door middel van een huidanalyse apparaat en een persoonlijk behandel- en verzorgingsadvies volgens het Beauty Plan.

Beauty Plan
Beauty Plan is een kuur die uit 4 stappen bestaat De eerste stap is analyse en advies. 'Daarnaast is de verzorging met de juiste producten onmisbaar', zegt Yvonne. 'Iedere huid is anders en reageert daarmee ook anders op behandelingen en producten.
Bij stap 2 bepaalt Yvonne welke behandeling en producten het beste werken op jouw huid. De behandelingen in de Salon Essence of Beauty met onder andere Decaar, zorgen voor daadwerkelijke verandering en verbetering van de huid. Maar om de huid te laten wennen aan de intensief werkende ingrediënten, wordt een behandelplan opgesteld. Zo ontstaat er een zorgvuldige opbouw, waardoor de huid wordt gestimuleerd. Dit is stap 3. 'Het gebruik van producten die aansluiten op de huid en de behandeling is heel belangrijk', vertelt Yvonne. 'Alleen door de behandelingen in de salon te combineren met de juiste thuisverzorgingsproducten, worden de beste resultaten bereikt. En dat is de vierde stap.'
Overigens kunnen mensen met medische huidproblemen ook bij Yvonne terecht. Zij doet de opleiding medisch schoonheidsspecialiste en heeft het onderdeel dermatologie inmiddels al afgerond.

Open dag voordeel
Donderdag 21 maart staat de salon aan de Veurseweg volledig in het teken van de open dag. Yvonne informeert u graag over het Beauty Plan en wie een afspraak maakt voor de kuur krijgt een cadeau. Bij aanschaf van een product geeft Yvonne u graag 10% korting. Dus maakt snel een afspraak, er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Essence of Beauty
Veurseweg 287
Voorschoten
06-10348934
www.essence-of-beauty.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten