<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Regio nieuws

Een Voorschotens zaterdagje

Terwijl de eieren en tomaten door de raadszaal vlogen tijdens de televisieopnames in het gemeentehuis, flaneerde het Voorschotense publiek door de Schoolstraat en bezocht de Tuinfair op de Voorstraat. Daartussen door loopt de politiek nietsvermoedend te flyeren voor de Europese verkiezingen. Een zaterdag in Voorschoten. 

De nieuwe tafeltjes en stoeltjes met het logo van het Hart van Voorschoten in de Schoolstraat kunnen op algemene instemming rekenen van het wandelend publiek. 'Super leuk', was de reactie.  

Ook de beplanting op het Treubplein oogste veel waardering, net als de nieuwe 'hanging baskets'. 

En wie geïnspireerd werd door de hangende bloeiers, kon gelijk doorlopen naar de tuinfair waar de keuze ook dit jaar weer reuze was. De planten van Moerkerks Plantenparadijs en Adri Hendriks vonden gretig aftrek. Menig tuin en balkon is dit weekend opgefleurd.  Aanwezig was ook Dick van Stralen. Hij kon worden gefeliciteerd met de prijzen die hij afgelopen week haalde met zijn wijnen van Chateau les Deux Filles. 

Hoe het met de aangekondigde rotte eieren en tomaten tijdens de opnames in het gemeentehuis ging, is niet bekend. AvroTros maakt hier een nieuwe serie waarvan de werktitel 'De Courant' is en gaat over boze bewoners.

Voorschoten merkte er weinig van en genoot van het eigen dorp! Weinig boze bewoners vandaag. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten