Afbeelding

Sleutelstad nu ook op tv

Algemeen Regio nieuws

Even na 17.00 uur heeft de Leidse wethouder Yvonne van Delft (media) de officiële openingshandeling van Sleutelstad TV verricht. Op hetzelfde moment ging ook deze vernieuwde website van de Leidse lokale omroep online, waarmee ook de nieuwe herkenbare huisstijl wereldkundig gemaakt werd.

Thuis live meekijken
Het was de bedoeling om rond de officiële start een leuk feestje te bouwen, maar door de coronacrisis ging dat nu niet door en daarom wordt de opening live uitgezonden via het nieuwe tv-kanaal en via Sleutelstad Radio. Ook online is de opening te zien en te horen via de tv-pagina op deze website.

Nu geen Open Studiodagen en uitzendmarathon
Aansluitend op de officiële opening was een live radio-marathon gepland die tot zondag middernacht zou duren. Zaterdag en zondag zouden ook de deuren van de nieuwe studiolocatie worden opgesteld voor het publiek, maar uiteraard kan ook dat nu geen doorgang vinden. Zodra het weer kan, wordt een nieuw moment gekozen om de open dagen alsnog te organiseren.

Waar te zien en te horen
De radio-uitzendingen zijn zoals altijd te beluisteren via 107.5 FM in de ether, 102.4 kabel, via deze website en mobiel via de verschillende radio-apps. De televisie-uitzendingen zijn te zien via Ziggo kanaal 46 en online via deze website. Andere providers zoals KPN starten hopelijk zo snel mogelijk met de doorgifte, maar daarover is nog geen startdatum bekend. 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Huiselijk geweld en kindermishandeling: ook in Voorschoten 2 uur geleden
Afbeelding
Forescate Dames 1 wint met 3-1 van Alliance D1 3 uur geleden
Afbeelding
Volleybaljongens Gemini Kangeroes zoeken nieuwe spelers 3 uur geleden
Afbeelding
Spetterend glow feest voor 08-09-010!! 3 uur geleden
Afbeelding
'Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal sterker worden' 3 uur geleden