Afbeelding

Coronamaatregelen dit weekend en Koningsdag

Algemeen Regio nieuws

Dit weekeinde zijn de parkeergelegenheden bij recreatiegebieden in Voorschoten opnieuw afgesloten. Het gaat onder andere om kasteel Duivenvoorde en het parkeerterrein bij Landgoed De Horsten. De afsluiting duurt tot en met maandag 27 april 19.00 uur. Hiermee moet voorkomen worden dat mensen onvoldoende afstand van elkaar kunnen houden.

Feestelijkheden vervallen
De traditionele feestelijkheden zijn overal in de regio komen te vervallen. Iedere samenkomst, hoe goed bedoeld ook, is niet toegestaan.

Andere maatregelen
Er komt meer ruimte voor kinderen en jongeren maar de maatregelen die gelden om de verspreiding van corona te voorkomen en te vertragen blijven gelden tot en met 19 mei a.s. Blijf zoveel mogelijk thuis, ga uitsluitend naar buiten voor een korte en noodzakelijke boodschap in de eigen buurt en bewaar overal in de publieke ruimte een onderlinge afstand van 1,5 meter. Een frisse neus halen kan altijd, maar doe dit zoveel mogelijk in je eigen buurt.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 1 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 6 uur geleden 17
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 23 uur geleden 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24