Afbeelding

Wees Loyaal, Koop Lokaal Zonservice Zonwering en Overkapping

Algemeen

Wees loyaal, Koop Lokaal! Juist nu is het belangrijk Voorschotense ondernemers te steunen. Wij zochten ze op en luisterden naar hun verhaal, hoe vergaat het ze tijdens de Corona crisis?

Theo Oberstadt, eigenaar van Zonservice Zonwering en Overkapping aan de Starrenburglaan 11 in Voorschoten heeft meteen maatregelen getroffen toen de eerste berichten over het Corona virus in de media verschenen. ‘Onze medewerkers moeten thuisblijven als zij griepverschijnselen vertonen. Als zij hoesten, niezen en verkouden zijn, blijven zij thuis. In de showroom houden wij ons aan de 1.5 meter afstand, dat betekent ook dat wij momenteel onze klanten niet het gebruikelijke kopje koffie serveren, maar dat mogen ze te zijner tijd rustig komen inhalen’, lacht Theo.

De gevolgen van de Coronacrisis zijn voor Zonservice van een heel andere aard dan bijvoorbeeld de horeca. ‘Wij hebben het momenteel heel erg druk, veel mensen gaan niet met vakantie deze zomer en merken nu het weer al zo mooi is dat het investeren in zonwering een goede zaak is. Om aan de vraag te voldoen kunnen wij ook nieuwe medewerkers gebruiken. Mensen met technisch inzicht voor de montage van onze producten kunnen bij ons aan de slag en ook in de showroom kan ons verkoopteam versterkt worden. Heb je interesse, bel dan even’, adviseert Theo Oberstadt. Het telefoonnummer van Zonservice is 071.5618089 (in verband met de drukte in de showroom is Zonservice op zaterdag telefonisch niet bereikbaar). De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur.

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 48 minuten geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 1 uur geleden
Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 17 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 21 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 22 uur geleden