Snelle diagnose en verwijdering van (borst)knobbels bij Kliniek 27
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Dr. Ali Ghandi in zijn Kliniek 27 in de Papehorst aan de Papeweg 1a in Wassenaar - www.kliniek27.com.
Dr. Ali Ghandi in zijn Kliniek 27 in de Papehorst aan de Papeweg 1a in Wassenaar - www.kliniek27.com. (Foto: )

Snelle diagnose en verwijdering van (borst)knobbels bij Kliniek 27

Snelle diagnose en verwijdering van (borst)knobbels bij Kliniek 27Een knobbeltje of onregelmatigheid, in je borst is altijd schrikken. Bij Kliniek 27 aan de Papeweg 1a, op de grens met Wassenaar, kunnen vrouwen terecht voor een echo en blijkt het om een goedaardige knobbel te gaan dan kan het daar ook worden verwijderd.

Wassenaar - Eigenaar van de kliniek, radioloog drs Ali Ghandi, besloot na zijn specialisatie in het Erasmus Universitair Medisch Centrum en loopbaan in het St Franciscus ziekenhuis een eigen kliniek te beginnen waar hij zijn ervaring combineert met zijn wens om patiënten met veel aandacht in een prettige omgeving te behandelen.‘Ik heb mij als radioloog gespecialiseerd in de mammaradiologie en ondervonden dat patiënten een bezoek aan een specialist, nadat er bobbeltje of onrechtmatigheid in de borst is gevonden vaak als heel stressvol ervaren. Zeker als je in een druk ziekenhuis in een overvolle wachtkamer moet wachten op het onderzoek en daarna vaak nog enkele dagen moet wachten op een uitslag’, zegt Ali Ghandi.

Hij leidt ons rond in de sfeervolle ingerichte kliniek waar je je meteen op je gemak voelt. ‘De kliniek beschikt over de meest geavanceerde echo apparatuur', vertelt hij. 'Dat betekent dat wij niet alleen een echo kunnen maken bij vrouwen die ongerust zijn over een knobbeltje in hun borst maar dat wij ook alle organen en gewrichten kunnen beoordelen. Bij twijfels kunnen wij snel zorgen wegnemen en, indien nodig, verwijzen naar een huisarts of specialist. Andersom krijgen wij ook doorverwijzingen van huisartsen, dus het werkt twee kanten op'.Blijkt een knobbel in de borst een fibroadenoom of lipoom (vetbult) te zijn, dan kan met toepassing van de Mirabel procedure, waar Ali Ghandi in is gespecialiseerd, door middel van een holle naald de knobbel worden verwijderd. 'Dat betekent dat er geen chirurgische ingreep plaatsvindt en dus geen litteken achter blijft. Lipomen kunnen in het hele lichaam voorkomen, bulten die niet groter zijn dan 5 centimeter doorsnee neem ik op dezelfde manier weg. Dat geldt overigens ook voor een klierschijf bij mannen (gynaecomastie)’. Uiteraard vindt er altijd pathologisch onderzoek plaats', voegt hij er aan toe.Een onderzoek en behandeling in een privé kliniek hoeft geen dure aangelegenheid te zijn. ‘Wordt je door je huisarts doorverwezen dan vergoedt de verzekering (gedeeltelijk) de behandeling. Een bezoek zonder verwijzing is op eigen kosten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten