Afbeelding

VOV in beweging

Algemeen Regio nieuws

‘Weg mijmerend naar mijn verleden, kwam ik uit op het organiseren van dansmiddagen in mijn geboortestad Utrecht. Met een vriendenclub waren wij daar druk mee bezig en ik kon mij herinneren dat het een succes was. Nu, jaren later, gaan mijn vrouw Emmie en ik, namens de VOV-Evenementencommissie weer de dansmiddagen in Voorschoten organiseren, aldus Aad Bechtholt. 

‘Zondagmiddag 10 oktober zijn wij met een enthousiaste groep deelnemers begonnen. Op de klanken van James Last en Mastroianni en onder bezielende leiding van een dansbegeleider werden de eerste stapjes door ons senioren op de vloer gezet. Wat was het geweldig en gezellig dat wij op deze manier in beweging kwamen. Heel voorzichtig werd de Quick Step, Engelse wals, Weense wals, Jive maar ook de American Line Dance…… opgepakt en geoefend’.

‘Wij nodigen u uit om naar de volgende “VOV gaat in Beweging” te komen en ook te gaan genieten van het dansen, een drankje en natuurlijk de onderlinge gesprekken. De volgende dansmiddag is zondag 7 november 2021. Vanaf 13.30 uur is het VOV-gebouw open en vinden wij het geweldig om u te ontmoeten’.

VOV Feestavond
Maar in oktober staat er nog een activiteit op de agenda. Zo vindt op 23 oktober van 19.30 tot 23.30 uur de jaarlijkse VOV Feestavond in het Cultureel Centrum plaats. De muziek wordt verzorgd door de coverband ‘Back2Basic’. En, zoals elk jaar, weer een fantastische loterij met mooie prijzen gesponsord door de plaatselijke ondernemers. U hoeft zich voor deze avond niet aan te melden, maar toegang is alleen mogelijk op vertoon van uw geldige ledenpas.

Tijdelijke actie: 1/5 staatslot voor elk nieuw lid
Genoemde activiteiten en evenementen zijn alleen voor VOV leden. Misschien is het nu een mooi moment om ook lid te worden? De contributie bedraagt slechts €25,00 per jaar, voor 2 personen op hetzelfde adres €37,50. En voor wie zich in de maanden oktober t/m december aanmeldt is het lidmaatschap voor de rest van het jaar helemaal gratis. Bovendien geven wij in deze periode 1/5 staatslot cadeau aan elk nieuw lid. Aan het lidmaatschap zijn veel voordelen verbonden. Niet alleen kunt u deelnemen aan de activiteiten, reizen en evenementen, maar u ontvangt ook korting bij een groot aantal plaatselijke winkeliers en bij het Filmtheater. U kunt zich opgeven via het aanmeldingsformulier op de site www.vovvoorschoten.nl of per mail naar: ledenadministratie@vovvoorschoten.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 5 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 9 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 10 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 10 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 12 uur geleden