<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Schoolhandbaltoernooi HVV ‘70 weer groot succes

 VOORSCHOTEN – Eindelijk, we mogen weer! Op woensdag 13 oktober organiseerde handbalvereniging HVV ‘70 het schoolhandbaltoernooi voor de groepen 6 in Voorschoten. 

Na een lange periode zonder sporten heeft HVV’70 weer een schoolhandbaltoernooi mogen organiseren. Gelukkig heeft corona heeft geen invloed gehad op het plezier van de kinderen tijdens het toernooi. Er werd fanatiek maar sportief gestreden om de eer! Dit jaar deden er 14 teams – ruim 110 meisjes en jongens mee. Bijna alle basisscholen in Voorschoten waren vertegenwoordigd. Het weer was ons gunstig gestemd want in de ochtend vielen nog een paar kleine buiten. Maar tijdens het toernooi bleef het droog en liet de zon zich regelmatig zien. 

Na een spannende finale op het hoofdveld is bij meisjes de Emmaus kampioen geworden. Ook voor de nummer 2 – De Vos en nummer 3, Fortgens stond een beker klaar. De finale van de jongens ging tussen het Kompas en De Vos, waarbij het Kompas er uiteindelijk met het kampioenschap van doorging. De jongens van de Vink werden derde. Tijdens de prijsuitreiking werden de bekers - ter beschikking gesteld door Stichting Katapult – trots in ontvangst genomen.

De penaltycompetitie was dit jaar een prooi voor Charlotte van de Fortgens bij de meisjes. Bij de jongens waren er twee winnaars; Nolan van de Gevers en Jackson van de Vos. Zij vuurden in de finale als besten de ballen af op keepers van HVV’70. Alledrie kregen een mooie handbal uitgereikt door Berthold van Veen, van Van Veen Assurantiën. 

Tennispark Adegeest stelde wederom geheel belangeloos een deel van hun banen beschikbaar. Zonder hun medewerking is een toernooi als dit niet mogelijk! Naast Stichting Katapult en Van Veen Assurantiën waren dit jaar ook Stucadoorsbedrijf Kneijber, Stucadoor Jeffrey Kneijber en 123hekken.nl als sponsoren betrokken bij het toernooi. Natuurlijk willen we ook de vele vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet. En uiteraard de vakdocenten die de kinderen enthousiast hebben gemaakt om mee te doen.

We kijken terug op een sportief en gezellig toernooi en hopen ook volgend jaar weer veel basisschoolleerlingen te mogen begroeten.

Enthousiast geworden? HVV’70 kan nog genoeg nieuwe leden gebruiken!

Wil je zelf eens een keertje meedoen bij HVV? Dat kan natuurlijk. In alle leeftijdscategorieën zijn we nog op zoek naar nieuwe leden. Ook bij de senioren en de recreanten ben je van hartelijk welkom. Train gerust een paar keer om te kijken of je het leuk vindt. Pas daarna hoef je te beslissen of je lid wordt! Na de herfstvakantie gaan we weer trainen in de Vliethorst. Voor meer informatie kan je terecht op www.hvv70.nl of mail naar hvv70@handbal.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten