Afbeelding

Prikken zonder afspraak in het gemeentehuis

Algemeen Gemeenteberichten

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober is het mogelijk om een gratis coronavaccinatie te halen in het gemeentehuis aan de Leidseweg 25. Iedereen van 12 jaar of ouder is welkom van 14.00 - 18.00 uur voor een eerste of tweede prik. Dat meldt de gemeente op haar website. 

De GGD Hollands Midden prikt met het Pfizer-vaccin. Is het je eerste prik, dan kun je op 19 en 20 november voor de tweede prik ook weer terecht in het gemeentehuis. 

Sinds vorige week kunnen mensen met een heel zwak immuunsysteem een derde prik tegen corona halen. De groep om wie het gaat krijgt een persoonlijke uitnodiging van zijn/haar arts van het ziekenhuis. De derde prik wordt alleen gezet op vertoon van die uitnodigingsbrief en een ID-bewijs. Mensen met een uitnodiging kunnen ook zonder afspraak hun prik in het gemeentehuis komen halen.

Op de vaccinatielocatie is altijd een corona-arts aanwezig die graag informatie geeft en alle vragen beantwoordt. Vergeet niet een ID-bewijs en mondkapje mee te nemen.

De tijdelijke pop-up vaccinatielocatie is een samenwerking tussen de gemeente Voorschoten en de GGD Hollands Midden. Zij willen op deze manier het vaccineren makkelijker en laagdrempeliger maken. In de komende periode hoopt de GGD vaker op pop-up locaties in de regio te komen prikken. Dichtbij en zonder afspraak!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Evenement in Vuur en Vlam bij Stoomtreinmuseum 7 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks Voorschoten vindt accommodaties essentieel onderdeel van sportvisie 7 uur geleden
Afbeelding
Succes in Silvercup voor Forescate Hockey Dames 1 7 uur geleden
Afbeelding
OdenseHuisOrkest brengt mensen bij elkaar: 'Ik word er blij van in mijn hoofd' 14 uur geleden
Afbeelding
PvdA: 'Voor een inclusief en veilig sportklimaat in Voorschoten' 27 mrt., 09:22