<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>De markt komt zeker tot 1 april 2022 niet terug op de Voorstraat.&nbsp;</p>

De markt komt zeker tot 1 april 2022 niet terug op de Voorstraat. 

(Foto: VSK)
Regio nieuws

Markt voorlopig niet terug naar Voorstraat

De vrijdagmarkt blijft voorlopig nog op het Churchillplein en Treubplein staan. De eerdere aangekondigde terugkeer naar de Voorstraat is door de gemeente uitgesteld tot in ieder geval 1 april 2022. Aanleiding is onder andere de oplopende besmettingscijfers. 

De gemeente heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe indeling van de markt op de Voorstraat. Dat was nodig vanwege striktere veiligheidseisen voor onbelemmerde doorgang van hulpverleners. Na veel pas- en meetwerk en in overleg met de marktondernemers werd een goede indeling gevonden. 

Op advies va de veiligheidsregio Hollands-Midden is nu toch besloten om de markt voorlopig nog niet terug te halen omdat er op de Voorstraat onvoldoende ruimte is om de anderhalve meter in stand te houden.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten