Afbeelding

Vaccineren zonder afspraak in het gemeentehuis

Algemeen Regio nieuws

Op 11, 18 en 25 februari kunnen inwoners van 13.00 – 17.00 uur een gratis coronavaccinatie halen in het gemeentehuis aan de Leidseweg 25. Dat kan een eerste, tweede of boosterprik zijn. De eerste en tweede prik zijn voor iedereen van 12 jaar en ouder. De boosterprik is voor iedereen van 18 jaar en ouder. 

Op de vaccinatielocatie is altijd een corona-arts aanwezig die graag informatie geeft en alle vragen beantwoordt. Vergeet niet een ID-bewijs en mondkapje mee te nemen.

De kinderprikken voor kinderen van 5 t/m 11 jaar worden niet in het gemeentehuis gegeven. Op de website van de GGD Hollands Midden zijn de vaccinatielocaties voor kinderprikken te vinden.

De tijdelijke pop-up vaccinatielocatie is een samenwerking tussen de gemeente Voorschoten en de GGD Hollands Midden. Zij willen op deze manier het vaccineren makkelijker en laagdrempeliger maken. In de komende periode hoopt de GGD vaker op pop-up locaties in de regio te komen prikken. Dichtbij en zonder afspraak!

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 1 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 5 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 10 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 15 uur geleden 26
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9