Afbeelding
Foto: filmtheater Voorschoten

Theaterconcert ‘So Long Cohen’ op 28 april

Cultuur Kunst & Cultuur

Op donderdagavond 28 april komt zanger cabaretier Ernest Beuving naar het Cultureel Centrum van Voorschoten met het theaterconcert ‘So Long Cohen’.

Een aantal vrijwilligers van het Filmtheater Voorschoten heeft de handen in elkaar geslagen om jaarlijks een aantal theater voorstellingen in het Cultureel Centrum te organiseren. Het eerste optreden is van Ernest Beuving die samen met vier uitstekende muzikanten het programma “So Long Cohen” uitvoert. 

De voorstelling is een ode aan het werk van de in 2016 overleden Canadese zanger, componist en dichter Leonard Cohen. De ode is niet alleen de uitvoering van een groot aantal van zijn bekendste nummers, Ernest Beuving zoekt ook naar wie Leonard Cohen werkelijk was. 

Deze ontdekkingsreis doet hij deels op cabareteske wijze. Zo laat hij, via zijn imitaties, tal van karikaturale tafelgastheren aanschuiven om hierover mee te denken (van Maarten van Rossum en Nico Dijkshoorn tot Bob Dylan en Armand).

Kortom, een avond heerlijke Leonard Cohen muziek met veel humor, ontroering en poëzie. Kaarten voor deze voorstelling kosten 20 euro en zijn te koop via de website van het Filmtheater Voorschoten ( filmtheatervoorschoten.nl ).

Nieuws overzicht

Afbeelding
Als je twee autodeuren nodig hebt..... 17 uur geleden 1
Het lijkt erop of de band tussen Voorschoten en Schoten in Vlaanderen weer aangehaald worden.
Schoten (B) wil stedenband met Voorschoten weer aanhalen 7 mei, 14:47 1
Afbeelding
Issoria Hospice & Thuis zoekt vrijwilligers 6 mei, 22:06
Afbeelding
Raadszaal in de olie 6 mei, 16:10 1
Sportfondsen-Voorschoten BV stelt golfbaan Het Wedde op 11 mei open.
Open dag op golfbaan Het Wedde, maak kennis met golf! 6 mei, 14:52 1