<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Twee winnaars van de oranje pubquiz: Voorschoten 1 en Voorschoten 2</p>

Twee winnaars van de oranje pubquiz: Voorschoten 1 en Voorschoten 2

(Foto's: VSK)
Regio nieuws

Oranje Pubquiz gewonnen door Voorschoten 1 en 2

Tijdens een zinderende pubquiz donderdagavond in een bomvol Wapen van Voorschoten werd voor het eerst in drie jaar weer een fysieke pubquiz gehouden, georganiseerd door de Oranjevereniging. En het werd weer een feest!! Voorschoten 1 en 2 gingen er met de eerste prijs vandoor. 

Zeventig, vaak lastige, vragen werden in een razend tempo op de deelnemers afgevuurd. Foto’s moesten worden herkend, muziekteksten afgemaakt, koningen ontdekken in de muziek en nog veel meer. 19 teams, met in totaal ruim 100 deelnemers, deden hun uiterste best om de vragen juist te beantwoorden. 

Een gedeelde eerste plaats was er voor Voorschoten 1 en 2. Zij wonnen een borrelarrangement van het Wapen van Voorschoten. 

Nummer 2 was ‘Met de Fles op Tafel’. Elk teamlid kreeg een bierpakket van Brouwerij Cavé en voor het hele team was er een rijk gevulde hapjespan van Slagerij Van Eijk. 

Nummer 3 werd ‘La Mechanica Naranja’. Elk teamlid kreeg een cadeaubon van Vishandel De Visarend.

De Oranjevereniging zette hiermee weer een geweldig evenement neer en de eerste reserveringen voor volgend jaar zijn al binnen! De avond werd mede mogelijk gemaakt door SPIN Administratie en Advies. De opbrengst naar giro 555 voor Oekraïne.  

Morgen is het Koningsdag. Bekijk het volledige programma op de site van de Oranjevereniging. 


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten