Het Streekhuisje biedt plaats aan twee personen, via de lezersactie kunnen 2 lezers van de Voorschotense Krant hier logeren.
Het Streekhuisje biedt plaats aan twee personen, via de lezersactie kunnen 2 lezers van de Voorschotense Krant hier logeren. Foto:

Lezersactie: gratis overnachting in het ‘Streekhuisje’ op Duinrell

Algemeen

In samenwerking met de Stichting Wassenaar - Voorschoten ‘Beleef het betere Buiten’ mogen wij lezers van de Voorschotense Krant weer de mogelijkheid voor een overnachting in het Pop-Up streekhuisje, dat dit keer op Duinrell staat, aanbieden.

De komende maanden is binnen de “Streek van Verrassingen” (Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg) alweer voor de 3e keer het Pop-Up Streekhuis te zien. Het streekhuis is een minihuisje op wielen, dat door de regio reist. Veel bloggers, journalisten en influencers verblijven in het Pop-Up Streekhuisje om van daaruit de regio te ontdekken. Je vindt hier ook veel gratis folders, zoals fiets- en wandelroutes. 

In de periode 23 juni tot 7 juli staat het Streekhuisje in Attractiepark Landgoed Duinrell in Wassenaar. In deze periode kunnen lezers van de Voorschotense Krant in aanmerking komen voor een overnachting voor 2 personen in het huisje.  Het huisje beschikt over een twijfelaar’ /compact tweepersoonsbed, keukentje (zonder stromend water) met koelkast en zitgedeelte.

Wilt u dit unieke huisje een keer meemaken, inclusief ontbijt en vrijkaarten voor alles binnen Duinrell voor 1-2 dagen 

Stuur dan een mail met onderstaande informatie naar  redactie@voorschotensekrant.nl, bij betreft vermeldt u: streekhuisje.  Vertel ons:
- wie u bent
- waarom u in het Streekhuisje op Duinrell zou willen logeren
- en uw toestemming om uw verhaal en foto te mogen publiceren

Wij vragen u ook om na de overnachting ons kort te vertellen hoe het is bevallen om op Duinrell in het streekhuisje te overnachten, uw verhaal zullen wij mét uw foto publiceren. Stuur uw e-mail naar: redactie@voorschotensekrant.nl vóór maandag 23 mei a.s. 09.00 uur! De datum van overnachten bespreken we dan in overleg. 

Op 13 juli 2021 wonnen Joke de Graaf en Kees Hoogenboom de lezersactie voor een overnachting in het Streekhuisje op Landgoed Duivenvoorde, lees hier hun verslag: https://vsk.pubble.nl/redactie/artikel/36853.

Bekijk hier de site met tips www.streekvanverrassingen.nl/tips/tips-van-media en bekijk hier een korte impressie www.youtube.com/watch?v=ucj9-GtZzRY 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vinder rijbewijs neem svp contact op 5 uur geleden
Afbeelding
Zware fietsen niet meer welkom??? 22 sep., 14:27
Afbeelding
Samen een terrasje pikken! 22 sep., 14:24 1
Afbeelding
Wethouder Hubert Schokker geeft startsein Stoptober 22 sep., 13:52
Afbeelding
Intratuin Lisse trapt af met betoverende kerstshow 22 sep., 13:28 1