Afbeelding

Doe mee met GroenLinks Voorschoten tijdens de Landelijke Opschoondag

Algemeen Persberichten Politiek

(Persbericht) Zaterdag 18 maart wordt de jaarlijkse Landelijke Opschoondag georganiseerd. Ook dit keer gaan vrijwilligers van GroenLinks Voorschoten aan de slag om een deel van Voorschoten schoner te maken.  

Helaas blijkt het nodig te zijn om regelmatig de rommel van anderen op te ruimen. De afgelopen twee schoonmaakacties (in januari en maart) maakten meer dan duidelijk dat mensen met name sigarettenpeuken en plastic op straat achterlaten. Plastic blijft altijd in de natuur en sigarettenpeuken zijn na 10 tot 15 jaar nog niet uit de natuur verdwijnen. 

Met een grijper, een vuilniszak en een uurtje rondwandelen is het een kleine moeite met een groot resultaat om ons Voorschoten weer wat netter te maken. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een grijper om het zwerfafval eenvoudiger op te ruimen, dan kunt u deze via de website van de gemeente aanvragen. (zolang de voorraad strekt)

Wij nodigen iedereen uit mee te doen met de actie van Nederland Schoon. Aanmelden kan via de site van www.Nederlandschoon.nl , maar u mag ook zonder aanmelding komen helpen. Uw hulp in uw eigen wijk of dorp is meer dan welkom. Om 12.30 uur verzamelen wij op de hoek van de Hooghkamer en de Leidseweg.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Dit weekend gaat de zomertijd in 4 uur geleden
Afbeelding
22 Nieuwe Voorschoten 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe bomen in het Berkhoutpark 12 uur geleden
Afbeelding
Feyenoord komt naar Voorschoten! 23 mrt., 10:29
Afbeelding
Laurentiusorgelconcert met 21-jarige Maarten Wilmink 22 mrt., 15:55