Danine Langeveld heeft onlangs haar winkel 'Bij Dani' geopend in de passage aan de Schoolstraat
Danine Langeveld heeft onlangs haar winkel 'Bij Dani' geopend in de passage aan de Schoolstraat Foto: VSK

Nieuw: ‘Bij Dani’, tweedehands kinderkleding en meer

Algemeen Ondernemer in beeld

Verscholen in de Passage aan de Schoolstraat is sinds kort een nieuwe winkel gevestigd: ‘Bij Dani’. Eigenaresse Danine Langeveld verkoopt tweedehands kinderkleding, speelgoed en handgemaakte producten. 

Het idee voor een winkel kwam nadat Danine had besloten te stoppen bij haar vorige werkgever. Het idee van een eigen dagbesteding speelde al langer en om dit te kunnen combineren met een “groene winkel” leek al helemaal mooi. Zodat aan de ene kant aandacht is voor het milieu door hergebruik van producten en anderzijds de deelnemers van de dagbesteding midden in de maatschappij staan.

Maanden heeft ze gezocht naar een pandje en vond dat in Voorschoten. In de winkel is kinderkleding in de maten 50 tot 164 te koop. ‘Zeg maar basisschoolleeftijd. Een deel van de kleding is van mijn eigen kinderen maar dat is inmiddels al aangevuld met kleding die mensen hebben ingebracht. Dat kan overigens nog steeds maar neem wel even van te voren contact op. Dan kunnen we afspraken maken. En is er kleding dat niet verkocht wordt dan gaat dat terug naar de eigenaar of we hergebruiken de stof, bijvoorbeeld voor kleedjes of vlaggetjes, noem maar op. Er wordt niks weggegooid.’

De kleding wordt tegen zeer schappelijke prijzen verkocht. Daarnaast is er ruimte voor handgemaakte producten van lokale aanbieders en straks vanuit de dagbesteding.

Bij Dani is maandag, dinsdag en donderdag geopend van 9.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 9.30 tot 14.30 uur. Pinbetalingen zijn mogelijk. Het adres is: Schoolstraat 104 (in de passage tegenover Zij aan Zij). Meer info: bijdani.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 3 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 9 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 12 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 17 apr, 15:04
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 apr, 13:42