Afbeelding

PJPJ Jazzfest op 20 mei 2023 in Cultureel Centrum Voorschoten

Algemeen

PJPJ Jazzfest laat op 20 mei 2023 ter ere van de oprichter van Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ), Piet Wezepoel, wervelende jazz horen en zien door drie generaties jazzmusici. Jong Jazztalent in de leeftijd van 8-18 jaar en jazzstudenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en gerenommeerde jazzmusici ontmoeten elkaar in het Cultureel Centrum Voorschoten.

Hoofdact tijdens dit jazzfest in Nueva Manteca. Na 12 succesvolle albums is deze Latin jazzband vernieuwd en terug in al zijn glorie met een nieuwe, adembenemende band met een frisse, internationale line-up. Door de jaren heen trad de band op prestigieuze festivals, locaties en clubs over de hele wereld. Voor hun recente 13e album, met ode aan de muziek van drummer Art Blakey, ontving Nueva Manteca de ‘Latin Grammy Award 2022’.

Drie generaties jazzmusici ontmoeten elkaar

Jonge jazztalenten (8-18 jaar), jonge professionals van het Koninklijk Conservatorium Den Haag én de top van de Nederlandse jazz ontmoeten elkaar in het sfeervolle Cultureel Centrum in Voorschoten. In drie zalen zijn er optredens. Naast Nueva Manteca en jong jazztalent onder leiding van Niels Tausk, Robert Koemans en Sebastiaan van Bavel treden op EigenGrau Ensemble, Giulia Rosanna Quartet, Michele Pazzini ‘Stick to Sticks’ project, Daniela Fanelli Quartet en Mermaid Radio.

Toegankelijke entreeprijs, locatie en kaartverkoop

De entree is € 12,50. Voor jongeren 12 tot 18 jaar en voor studenten is de entree € 5,00. Tot 12 jaar is de entree gratis. De aanvang is om 17.00 uur. Meer informatie over de bands en online kaartverkoop: www.pjpj.nl/pjpj-jazzfest-2023

Het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten is gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer (trein, bus 5 en 45). Gratis parkeren is mogelijk bij het Cultureel Centrum en in de omgeving.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Nieuw bestuur Vereniging Noord Hofland en Frans Bakker erelid 11 uur geleden
Afbeelding
Veurs Lyceum doet mee aan Rijnlandcup 12 uur geleden
Afbeelding
VVD: Belangrijke stappen voor woningenbouw Voorschoten 20 uur geleden
Afbeelding
Archeo-workshop voor kinderen in Museum Voorschoten 20 uur geleden
Afbeelding
Wethouder Hubert Schokker start campagne 'Voorschoten gaat voor afval scheiden' 5 jun., 11:01 1