Afbeelding

Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024!

Algemeen Regio nieuws

Op 14 juni 2024 brengt de Voorschotense Ronde Tafel jullie de meest spectaculaire avond van het jaar: De Goed Voor Elkaar Show! En het beste van alles? Jij kunt erbij zijn en een verschil maken in het leven van kinderen met een lichamelijke beperking!

Het doel van dit geweldige evenement? Het zomerkamp van de scouting Mauritsgroep ondersteunen, waar kinderen met een lichamelijke beperking de tijd van hun leven hebben. Met extra begeleiding waar nodig, zorgt de Mauritsgroep ervoor dat elk kind zich speciaal voelt.

Wat kun je verwachten op deze onvergetelijke avond? Een knallend feest met een DJ , livemuziek, onbeperkt drank en hapjes. Er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. De vorige editie was een groot succes: wees er dus snel bij! Een ticket kost €85. Als je het ticket op de zaak wilt zetten dan kan dat ook: een VIP ticket kost €125.

Wil je ons helpen om nog meer verschil te maken? Sponsoring in de vorm van geld is meer dan welkom! Kijk op onze website voor tickets en meer informatie: https://www.rt91.nl/goedvoorelkaar/.

We zien je bij de Goed Voor Elkaar Show 2024!

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein 15 minuten geleden
Op 15 mei is er de Verwondermarkt bij basisschool Het Kompas
Verwonder in Voorschoten 1 uur geleden
Begrotingsbehandeling 1971/1972 met v.l.n.r. wethouder Esselaar, wethouder Baron de Vos van Steenwijk, burgemeester Van der Haar, gemeentesecretaris Eveleens, wethouder Iestra en wethouder Pels.
PvdA herdenkt oud-raadslid en wethouder Paul Pels 7 uur geleden 1
Afbeelding
Vechtpartij bij opvanglocatie Gouden Leeuw 30 apr, 13:16 12
Burgemeester Stemerdink ontving het eerste exemplaar uit handen van auteur Jan Spendel.
Honderd jaar sociaaldemocraten in Voorschoten 30 apr, 12:00 1