Afbeelding

Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024!

Algemeen Regio nieuws

Op 14 juni 2024 brengt de Voorschotense Ronde Tafel jullie de meest spectaculaire avond van het jaar: De Goed Voor Elkaar Show! En het beste van alles? Jij kunt erbij zijn en een verschil maken in het leven van kinderen met een lichamelijke beperking!

Het doel van dit geweldige evenement? Het zomerkamp van de scouting Mauritsgroep ondersteunen, waar kinderen met een lichamelijke beperking de tijd van hun leven hebben. Met extra begeleiding waar nodig, zorgt de Mauritsgroep ervoor dat elk kind zich speciaal voelt.

Wat kun je verwachten op deze onvergetelijke avond? Een knallend feest met een DJ , livemuziek, onbeperkt drank en hapjes. Er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. De vorige editie was een groot succes: wees er dus snel bij! Een ticket kost €85. Als je het ticket op de zaak wilt zetten dan kan dat ook: een VIP ticket kost €125.

Wil je ons helpen om nog meer verschil te maken? Sponsoring in de vorm van geld is meer dan welkom! Kijk op onze website voor tickets en meer informatie: https://www.rt91.nl/goedvoorelkaar/.

We zien je bij de Goed Voor Elkaar Show 2024!

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 14 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 23 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel gisteren
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37