<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Nelleke de Vries
Foto: Nelleke de Vries
Kunst & Cultuur

Kerstevenement op Kasteel Duivenvoorde

  Cultuur

Op zaterdag 15 en zondag 16 december zijn kasteel en landgoed Duivenvoorde omgetoverd in kerstsfeer. Op het landgoed vindt een gezellige intieme kerstmarkt plaats met 17 verschillende kerstkramen en in het kasteel staan prachtige kerstbomen en fonkelende decoraties; een waar kerstsprookje voor jong en oud!

Sfeervolle kerstmarkt
Bezoek in het kasteelpark de knusse en kleinschalige kerstmarkt met houten chalets en sfeervolle kerstverlichting terwijl u naar vrolijke kerstdeuntjes of sprankelende kerstliederen luistert. Op de kerstmarkt vindt u bijzondere en ambachtelijk-regionale producten (voor het overzicht van de standhouders kijkt u onderaan op deze pagina) en kunt u genieten van heerlijke, warme (kerst)versnaperingen. Alles is aanwezig voor het ultieme kerstgevoel!  

Rondleidingen
Laat u rondleiden door het volledig in kerstsferen omgetoverde kasteel. Op beide dagen start er ieder half uur een nieuwe rondleiding (hiervoor koopt u aparte tickets in de webshop). Bewonder de prachtige kerstbomen en schitterende decoraties door het hele kasteel en kijk uw ogen uit. Liever het landgoed ontdekken? Download onze gratis app 'Buiten op Duivenvoorde' en laat u buiten door onze virtuele gids rondleiden!

Leuk voor kinderen
Ook voor kinderen is er weer veel leuks te doen op Duivenvoorde. Zo wordt er speciaal voor de jongste bezoekers ieder uur een kerstverhaal voorgelezen in de Eetkamer. Daarnaast kunnen kinderen aan de slag met kerstgroen om een mooi kerststukje te maken. Neem hiervoor zelf een mooi bakje mee. Uiteraard zijn ook de rondleidingen ook voor kinderen erg leuk. En wie weet komen ze de kerstman nog wel tegen op het landgoed!

Muzikale programmering
Op beide dagen is er livemuziek buiten op de kerstmarkt. Programmering volgt nog.

Duivenvoorde in kerstsfeer vindt plaats op za. 15 en zo. 16 december van 12:00 tot 17:00 uur. 
- Koopt u een ticket voor een kasteelrondleiding? Dan krijgt u met uw ticket naast het kasteel óók toegang tot de kerstmarkt (hiervoor hoeft u dus geen apart ticket te kopen).
- Koopt u een ticket voor alleen de kerstmarkt? Dan heeft u alleen toegang tot de benedenverdieping van het kasteel. 
- Let bij het bestellen van de tickets goed op de toelichting boven de keuzevakjes. Voor alleen de kerstmarkt selecteert u het tijdstip 12:00 - 17:00 uur, en voor een rondleiding inclusief kerstmarkt selecteert u het gewenste tijdstip van de rondleiding.

Entreeprijzen
Ticket kerstmarkt voor volwassenen en kinderen (v.a. 4 jaar): €2,50
Ticket kerstmarkt kinderen t/m 3 jaar: gratis 

Ticket rondleiding kasteel volwassenen (incl. kerstmarkt): €17,50
Ticket rondleiding kasteel kinderen t/m 16 jaar (incl. kerstmarkt): €12,50 

Let op: aangeschafte tickets kunnen niet worden geretourneerd. Restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk. 

Meer informatie op www.kasteelduivenvoorde.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten