<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

Laatste week expositie Nieuw werk

  Cultuur

De tentoonstelling 'Nieuw werk' van de Voorschotense Kunstkring (VKK) op de zolders van het Ambachts- en Baljuwhuis (boven Restaurant Floris V) op Voorstraat 12-14 loopt nog tot en met 14 april. Als u de nieuwste creaties van Rian Geurts, Arnold Hoogendorp, Elisabeth Vuez, Maria Starke-Milkó, Martin Bergwerff, Albert-Jan Cool, Lauran van Oers, Joke Brouwer, Sonja van der Burg en Theo Damsteegt wilt zien, moet u er dus snel bij zijn. De expositie is alleen open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag tussen 14 en 17 uur.

Wie meer wil weten van de kunstenaars achter de werken en de door hen gebruikte technieken raden we aan zondagmiddag 14 april om 16 uur te komen. Dan geven Joke Brouwer, Albert-Jan Cool, Maria Starke-Milkó en Theo Damsteegt een toelichting op hetgeen van hen te zien is. Zo kan Albert-Jan Cool dan precies vertellen hoe hij tot zijn fraaie strandgezichten is gekomen. En zal Theo Damsteegt laten zien op welke manier de kosmos en mythologieën daarover in verschillende culturen een belangrijke rol spelen in zijn abstracte kunst. Maria Starke-Milkó licht een belangrijk tipje van de sluier op die over haar fotokunst hangt en Joke Brouwer gaat in op haar fascinatie voor de middeleeuwen. De meeste van de andere zes kunstenaars zijn dan ook aanwezig en kunt u desgewenst persoonlijk bevragen.

De volgende expositie van de VKK, een DUO-tentoonstelling start op Koningsdag 27 april. De tentoonstelling is die dag extra lang open van 10 tot 17 uur. De officiële opening is een dag later op zondagmiddag 28 april. Meer informatie over beide exposities en de deelnemende kunstenaars vindt u op voorschotensekunstkring.nl.
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten