Afbeelding

Uniek kerstconcert met Voorschotense muzikanten en zangers!

Cultuur Kunst & Cultuur

De Cultuurfabriek Voorschoten nodigt u uit voor een uniek Kerstconcert op zondag 11 december om 16.00 uur in de Dorpskerk. In de aanloop naar de feestdagen organiseert de Cultuurfabriek een Scratch/play-in middag. 

Onder de muzikale leiding van Maria Rosenmöller studeren muzikanten en zangers uit Voorschoten binnen één middag repertoire in. Aan het einde van de middag brengen zij het ingestudeerde ten gehore tijdens een concert. Daar mag publiek natuurlijk niet bij ontbreken! Iedereen is van harte uitgenodigd om naar dit unieke kerstconcert in de Dorpskerk (Kerkplein 2, Voorschoten) te komen. De aanvang is om 16.00 uur en de toegang is gratis!

De Cultuurfabriek is blij dat meer dan 60 muzikanten en zangers zich voor de scratch/play-in middag als deelnemer hebben ingeschreven. Samen laten zij zien hoe cultuur groeit en bloeit in Voorschoten. In deze donkere en koude dagen voor de feestdagen brengen zij een lichtje in de vorm van hun muziek. En hoewel het samen muziek maken op zichzelf al een mooie ervaring is hopen ook zij natuurlijk dat er veel publiek naar het concert komt. Na afloop van het concert is er gelegenheid om samen met de deelnemers na te praten.  

De Kerstscratch staat onder enthousiaste leiding van Maria Rosenmöller. Maria is als sopraansoliste regelmatig in uitvoeringen in binnen- en buitenland te horen. Zij is actief als dirigente van onder andere het Vocaal Vrouwenensemble Vox Clara en als cantrix verbonden aan de Protestantse Gemeente in Voorschoten.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.cultuurfabriekvoorschoten.nl


Nieuws overzicht

Afbeelding
Karolien Florijn in de race voor beste sportvrouw van Nederland 9 minuten geleden
Afbeelding
Met een diploma op zak het nieuwe jaar in 1 uur geleden
Afbeelding
Wethouders schrijven mee voor Write for Rights, Amnesty International briefschrijfactie 17 uur geleden
Afbeelding
Topdrukte op het kasteel 9 dec., 12:51
Afbeelding
Taxatiemiddag in Het Wapen van Voorschoten 9 dec., 12:49