<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
vlnr Bruno van Dunné, Jan-Paul Middelburg, Jan Spendel.
vlnr Bruno van Dunné, Jan-Paul Middelburg, Jan Spendel. (Foto: Nicolette Verlaan)
Politiek

PvdA-Voorschoten trots op nieuw bestuur

  Politiek

Voorschoten - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 27 november 2018 hebben de leden van de PvdA Voorschoten een nieuw vierhoofdig bestuur gekozen. Jan-Paul Middelburg is gekozen tot voorzitter van het bestuur. Van het bestuur maken verder deel uit Jan Spendel (secretaris), Bruno van Dunné (penningmeester) en Dirk Haaksman (algemeen bestuurslid) .

De komende jaren wil het nieuwe bestuur zich richten op activiteiten om de lokale PvdA in Voorschoten te versterken. Wij gaan voor sociale politiek in een zelfstandig Voorschoten! Het bestuur zal het ingezette sociaaldemocratisch geluid van de PvdA-fractie in Voorschoten extra ondersteunen.

De PvdA wil dat de inwoners van ons dorp zeker kunnen zijn van goed wonen en er meer woningen komen voor mensen met een smalle beurs. Andere speerpunten zijn zorg in de buurt, uitbreiding van de werkgelegenheid in Voorschoten, behoud van de groene ruimtes en meer ruimte voor de fiets als onderdeel van de totstandkoming van een CO2-neutrale gemeente.

De PvdA zal het college blijven aanspreken op een financieel beleid dat hoort bij een financieel gezonde gemeente waardoor ruimte ontstaat voor goede voorzieningen op het gebied van sport en cultuur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten