<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Sport

Juf Corrie gaat genieten van haar pensioen

  Sport

Wie kent haar niet? Juf Corrie van zwembad Het Wedde. Generaties kinderen heeft zij de kunst van het zwemmen geleerd. Eerst in het instructiebad op de Raadhuislaan. Later in Zwembad Het Wedde. Maar nu gaat ze met pensioen.

Duizenden kinderen heeft ze voorbij zien komen: van ‘bange kinderen’ tot ‘watervrienden’. Van ieder kind won ze het vertrouwen en begeleidde hen als ‘zwemlesmoeder’ (en later ‘zwemlesoma’) van badje 1 naar zwemdiploma A, B & C. Trotse, stralende, maar belangrijker nog: zwemvaardige kinderen verlieten door toedoen van Corrie en ‘haar’ zwemlesteam zwembad Het Wedde.

Op 5 juli namen (ex)collega’s in aangepaste vorm afscheid van ‘juffrouw’ Corrie. Zij werd door (ex)-collega’s bedankt voor haar inzet. Maar liefst 40 jaar lang was ze het boegbeeld van de zwemlessen en misschien wel van zwembad Het Wedde.

Tot en met 31 juli is juffrouw Corrie nog werkzaam in het zwembad. maar zal zij veel vakantiedagen opnemen. Op 12 juli organiseert ze haar laatste 'diplomazwemmen'.

Sportfondsen Voorschoten bedankt 'juf' Corrie voor haar jarenlange inzet voor een zwemveilig Voorschoten. 'We zullen je missen.'

Laat op de Facebookpagina van zwembad Het Wedde een anekdote of berichtje voor Corrie achter. Eventuele knutsels/tekeningen of andere presentjes voor juf Corrie kunnen bij de receptie van het zwembad worden afgegeven.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten