<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Het nieuwe boek van Hans Douw is nu verkrijgbaar bij Primera aan het Deltaplein. Foto: Patricia Vogel</p>

Het nieuwe boek van Hans Douw is nu verkrijgbaar bij Primera aan het Deltaplein. Foto: Patricia Vogel

(Foto: )
Sport

‘Voetballiefde zonder grenzen’ Boek Hans Douw nu verkrijgbaar bij de Primera

  Sport

Dorpsgenoot Hans Douw heeft een prachtig boek geschreven over al zijn voetbalreizen. De liefde voor het voetbal bracht hem op exotische plaatsen overal ter wereld. Van de Far Oer Eilanden tot Argentinië en van Zuid-Afrika tot de Verenigde Arabische Emiraten. Speciaal voor Voorschoten is het boek nu te koop bij Primera.  

NOS Langs de Lijn riep Hans uit tot Groundhopper des Vaderlands en dat is een zeer terechte titel. In iedere voetballiefhebber schuilt een groundhopper, iemand die opfleurt van een voetbalcomplex. Een stadion op vakantie, lichtmasten langs de snelweg, een amateurwedstrijd in de provincie. Het prikkelt de zintuigen en Hans maakte daar zijn levenswerk van. 

Opgeschreven op een lekker leesbare, humoristische wijze waar de liefde voor voetbal en alles erom heen vanaf spat. In Voetballiefde Zonder Grenzen ontbreekt uiteraard een rondgang door Voorschoten niet. Alleen al daarom is het boek het lezen waard. 

Daarnaast krijg je antwoord op de vragen of je kunt overleven op gevulde koeken, hoe je aan arrestatie door het Russische leger kunt ontkomen en hoe Maradona er echt alles aan deed om een ontmoeting met Hans te voorkomen.

Speciaal voor Voorschotenaren vindt er verkoop plaats in de Primera bij het Deltaplein. Vanaf NU is het boek daar te koop. Daarnaast kan het boek besteld worden via www.staantribune.nl.
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten