Keeper Simone Hillenaar in actie
Keeper Simone Hillenaar in actie Foto: Voorschoten'97

Voorschoten ’97 meiden Simone en Danique naar ADO

Sport Sport

Afgelopen weekend maakte de ADO-vrouwenafdeling de selectie van de Futures bekend en Voorschoten ’97 is er erg trots op dat de club maar liefst twee spelers levert aan dit team! Zowel keeper Simone Hillenaar van de MO15-1 als Danique Borsboom van de JO14-1 mag komend jaar trainen en vriendschappelijke wedstrijden spelen bij dit belofteteam. Naast hun trainingen en wedstrijden bij hun Voorschotense team gaan zij elke woensdag trainen en/of wedstrijden spelen bij de Hagenezen.

Simone begon enkele jaren geleden met keepen en heeft een grootse ontwikkeling doorgemaakt in de opleiding van Voorschoten. “Ze blijft altijd kalm, heeft goede reflexen, gaat geen duel uit de weg en voetbalt geweldig mee”, aldus haar coaches. Ook de trainer van Danique is vol lof over zijn getalenteerde speler. Hij roemt haar fijne techniek en goede dribbel en ziet hoe zij, ook nu ze voor het eerst in een jongenscompetitie in de hoofdklasse voetbalt, geweldig een man kan passeren. 

Voorschoten ’97 geniet van deze spelers, maar even zozeer van hun begeleiders. Beide spelers worden namelijk opgeleid door trainer-coaches uit de eigen school, enthousiaste en betrokken spelers uit het eerste zaterdag vrouwen en –herenteam. De afgelopen jaren heeft de club stevig ingezet op (KNVB-)opleidingen voor trainers en coaches voor de maar liefst zeventig jeugdteams. Deze investering werpt nu al aantoonbaar zijn vruchten af!

Danique Borsboom op snelheid

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 43 minuten geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 2 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 3 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 8 uur geleden 4
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10