<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>De Rendierenloopcommissie is helemaal klaar voor de zomer editie op 26 juni (Fotograaf Marcel Boskamp) </p>

De Rendierenloopcommissie is helemaal klaar voor de zomer editie op 26 juni (Fotograaf Marcel Boskamp)

Sport

De zomer begint met de speciale editie van de Rendierenloop

  Sport

(Persbericht) Na de afgelasting van de Rendierenloop vorig jaar richt de organisatie zich nu volledig op een speciale editie op zondag 26 juni. Het thema kerst maakt plaats voor de zomer met volop (sportieve) verrassingen. De inschrijving is geopend.

Twee jaar achterelkaar moest Voorschoten’97 de reguliere editie van de Rendierenloop afgelasten vanwege de coronacrisis. In 2019 organiseerde de werkgroep daarom de Rudolphs Rode Speurneus Editie. De deelnemers gingen op pad met een app op een zelfgekozen moment in de kerstvakantie.

Vorig jaar kwam de afgelasting pas enkele weken voor het evenement. Omschakelen naar de puzzeltocht kon toen niet meer. Voorschoten’97 richtte daarom zijn pijlen op een hele bijzondere editie in de zomer, die ook nog eens perfect aansluit bij het programma rondom het 25-jarig jubileum van de club.

Wandelen of hardlopen
Net als voorgaande jaren is de start en finish bij Voorschoten’97. Je kunt de route (ongeveer 8 kilometer) wandelen of hardlopen. Onderweg gaan de deelnemers op bezoek bij de diverse partners waar ze binnen of buiten volop gezelligheid kunnen verwachten.

Overal komt het thema zomer terug. Dit merk je onder andere bij de hapjes en drankjes, de versieringen en de muziek. Omdat atletiek de ultieme zomersport is, kun je onderweg ook meerdere onderdelen uitproberen.

Kids funrun
Het evenement begint met de traditionele kids funrun. Kinderen tot en met twaalf jaar leggen een route af van ongeveer 1 kilometer langs de verschillende verenigingen op Sportpark Adegeest. Uiteraard is Rendolph er ook weer bij. De allerleukste mascotte komt je in zijn zwembroek aanmoedigen!

De kids funrun begint om 15.00 uur. Daarna is het de beurt aan de wandelaars (16.00 uur) en hardlopers (16.30 uur). Ook na de finish blijf je op Sportpark Adegeest in zomerse sferen met een gezellige mini-zomermarkt en lekkere hapjes en drankjes.

Inschrijven
Deelname kost 10 euro voor de wandelaars en hardlopers. Voor kinderen tot en met twaalf jaar betaal je slechts 5 euro. Wil je met je hele gezin deelnemen aan de wandeling? Dan betaal je een totaalprijs van 25 euro. Iedereen die zich al had ingeschreven voor de kersteditie blijft ingeschreven. Meer informatie en inschrijven via www.rendierenloop.nl.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten