Afbeelding
Foto: Voorschoten97.nl

Noord-Ierland onder 17 traint op Sportpark Adegeest voor EK

Sport Sport

De komende dagen wordt in Katwijk en Noordwijk een EK-kwalificatietoernooi afgewerkt voor nationale elftallen onder 17. Het elftal uit Noord-Ierland traint bij Voorschoten’97. Dat meldt de vereniging op haar website

De jonge mannen van Noord-Ierland, Denemarken en Engeland zullen tijdens het kwalificatietoernooi samen met Nederland uitmaken wie zich voor het eindtoernooi in Hongarije plaatsen. Wat heel bijzonder is, is dat Noord-Ierland onder 17 Sportpark Adegeest heeft uitgekozen als haar trainingslocatie. 

In aanloop naar de eerste wedstrijd, woensdag tegen Oranje, wordt een aantal trainingen afgewerkt op het complex. De afgelopen jaren waren al diverse nationale jeugdteams te gast aan de Weddeloop. 

Wie live getuige wil zijn van deze EK kwalificatie, kan woensdag 22, zaterdag 25 en dinsdag 28 maart terecht op de complexen van Quick Boys en SJC. De wedstrijden zijn gratis toegankelijk.

Tekst: Hans Douw

Nieuws overzicht

Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 1 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 3 uur geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 4 uur geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 4 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 19 uur geleden