Afbeelding
Foto's: Gevers Deynootschool

Lichtjestocht Gevers Deynootschool bij Huize Bijdorp

Algemeen Regio nieuws

Kerst brengt mensen bij elkaar. Op woensdagavond 20 december schitterde licht in de prachtige binnentuin van huize Bijdorp. Rondom het kloosterverzorgingshuis werd een Lichtjestocht georganiseerd door basisschool Gevers Deynoot.  Alle kinderen liepen, samen met ouders en leerkrachten een mooie wandeling vanaf de school, waarbij op verschillende plekken het Kerstverhaal werd uitgebeeld. 

Leerlingen van groep 8 hielpen mee met het begeleiden van de groepjes en leerlingen van groep 7 beeldden het Kerstverhaal uit. Vanachter de ramen konden de zusters van huize Bijdorp meegenieten van dit spektakel. In de binnentuin van het klooster stond een heuse Kerststal. 

Eenmaal terug op school werd er nog volop nagenoten met een winters drankje, verzorgd door de oudercommissie van de school. Stichting Laurentius verzorgde de muzikale omlijsting in Dickens stijl. Een mooie samenwerking tussen de school, ouders, huize Bijdorp en Laurentius. 

Het team van basisschool Gevers Deynoot wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond 2024!

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

René van der Heijden zorgt ervoor dat weggevoerde Voorschotense families stolpersteine krijgen. De 77-jarige Voorschotenaar bouwde ook talloze maquettes. Deze is van de brug bij Arnhem. Foto: VSK
Ook in Voorschoten stolpersteine, dankzij René 5 uur geleden 1
Afbeelding
Dat doet hij anders nooit 7 uur geleden
Afbeelding
V'97 rouwt om door misdrijf om het leven gekomen Luca 19 uur geleden 1
Afbeelding
Binnenkort in Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar gisteren
Kinderen van de Fortgensschool planten bosaardbeien en gele dovenetels in de Educatieve Tuin Voorschoten. Foto: Educatieve tuin
Educatieve Tuin Voorschoten zoekt vrijwilligers gisteren