Angela en Vito Tumbiolo. Foto: Weekend van Voorschoten
Angela en Vito Tumbiolo. Foto: Weekend van Voorschoten

Harper's Bazaar: Va Bene Voorschoten behoort tot de beste Italiaanse restaurants

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten - In de Harpers Bazar van juli staat het Voorschotense restaurant Va Bene genoemd bij de beste 21 Italiaanse restaurants van Nederland.

'Op het moment van schrijven komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Zomer in Nederland. Maar nee, we klagen niet. Heus niet. Better days are coming, zo is ons beloofd. En als dat onverhoopt toch niet zo blijkt te zijn, dan brengen we zomerse vakantie-oorden toch naar eigen land? Italië bijvoorbeeld.
Zie hier: 21 x de lekkerste/ leukste/ beste/ nieuwste Italiaanse restaurants van het land. In willekeurige Buon Appetito!'

Va Bene
'Het Siciliaans-Italiaanse menu dat chef Vito bereidt, is elke dag anders. Sla de bruschetta niet over en zeker ook de 'antipasti misti' niet, een mix van voorgerechten. De schaal is gigantisch en alles is goddelijk. Daarna een pasta als hoofdgerecht (de eenvoudigste zijn vaak de lekkerste) en alles is goed. Bovendien zit het restaurant op een van de mooiste plekken van Voorschoten én alle gerechten zijn opvallend vriendelijk geprijsd. Een adresje voor vaak. Voorstraat 26, Voorschoten. ', zo staat er te lezen.

Bron: Harper's Bazaar, tekst  Maartje Diepstraten

Nieuws overzicht

Afbeelding
Instappen maar weer!!! 15 uur geleden
Afbeelding
Bezoek Berbice op 20 mei: Dag van het Kasteel 17 uur geleden
De sfeer zat er goed in bij de gasten en de chauffeurs.
Ook de 92e Autotocht was weer fantastisch! 20 uur geleden 4
De bewoners van het Geestwoningpad hebben zich verenigt. Van links naar rechts: Theo Meppelink, Rudi Broekhuizen, Vanessa Broekhuizen, Michiel van Ormondt, Frida Spruijtenburg, Marjan Osendarp, Martyn Smith.
Nieuwe bewonersvereniging Geestwoningpad 9 mei, 14:00
Afbeelding
Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge bij TV Forescate! 9 mei, 08:48