De bewoners van het Geestwoningpad hebben zich verenigt. Van links naar rechts: Theo Meppelink, Rudi Broekhuizen, Vanessa Broekhuizen, Michiel van Ormondt, Frida Spruijtenburg, Marjan Osendarp, Martyn Smith.
De bewoners van het Geestwoningpad hebben zich verenigt. Van links naar rechts: Theo Meppelink, Rudi Broekhuizen, Vanessa Broekhuizen, Michiel van Ormondt, Frida Spruijtenburg, Marjan Osendarp, Martyn Smith. Foto: PR

Nieuwe bewonersvereniging Geestwoningpad

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten krijgt een nieuwe vereniging voor inwoners die rond het Geestwoningpad wonen. De bewonersvereniging Geestwoningpad gaat zich inzetten voor het leefplezier van bewoners tussen het station en Rosenburgh.

“Wij werden behoorlijk overvallen door de plannen rond de flexwoningen op het veldje aan de Brunita J. Gemmekelaan. Samen met een heleboel buurtbewoners hebben wij de afgelopen maanden actief aandacht gevraagd voor het behoud van dit stukje groen en met succes: wij rekenen erop dat de Gemeenteraad zich hier op 23 mei a.s. duidelijk tegen gaat uitspreken. Nu wij elkaar zo goed hebben gevonden, willen wij doorzetten en op een positieve manier blijven bijdragen aan de leefbaarheid in onze buurt. De geest is uit de fles!” verklaren de initiatiefnemers. 

“Dat gaat het beste als wij de krachten blijven bundelen en daarom hebben wij besloten een bewonersvereniging op te richten. Ons doel is overigens niet alleen om te participeren in nieuwe projecten en plannen van de gemeente, maar bijvoorbeeld ook om de verbinding in de buurt nog verder te versterken met sociale activiteiten.” 

De vereniging is nog in oprichting. Wil je je aansluiten en/of heb je een goed idee waar de vereniging werk van kan maken? Stuur dan een email naar geestwoningpad@gmail.com.

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 14 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 23 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel 24 mei, 08:45
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37