<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

Circusvoorstelling voor ouderen

Voorschoten - Circusvoorstelling voor ouderen in Voorschoten Donderdag 20 september verzorgt Circus Alexander op het terrein van de Moeder Godskerk, Baron Schimmelpenninck van der Oyelaan 18 in Voorschoten, een voorstelling met het programma ''Circus in de Zorg''. De voorstelling is speciaal gericht op ouderen en geeft veel herkenbaarheid. Acrobaten, clowns en zelfs dieren zijn aanwezig in de show.

Bewoners, cliënten, wijkbewoners, medewerkers (met kinderen), mantelzorgers en vrijwilligers van Topaz Foreschate en Vlietwijk zijn allen van harte uitgenodigd voor de voorstelling. Er is om 11.00, 13.30 en 15.30 uur een show (die van 11.00 is speciaal voor kleinschalig wonen van Vlietwijk).

Aan het bijwonen van dit optreden zijn voor cliënten van Topaz geen kosten verbonden. Voor alle anderen is de toegangsprijs 3 euro.

Aanmelden kan vóór 14 september op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur bij de receptie van Topaz Foreschate (Rouboslaan 1, Voorschoten) of het Uitbureau van Topaz Vlietwijk (Prof. Einsteinlaan 2, Voorschoten). Iedereen krijgt een entreeticket als bewijs van betaling/inschrijving. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om vooraf te betalen, kunnen op de dag zelf de bijdrage aan het Uitbureau voldoen. Ze krijgen dan ter plekke een toegangsbewijs.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten