Makelaarskantoor Van Stralen - Leidseweg 58 2251 LC - Voorschoten - www.makelaarskantoorvanstralen.nl T. 071 562 0000
Makelaarskantoor Van Stralen - Leidseweg 58 2251 LC - Voorschoten - www.makelaarskantoorvanstralen.nl T. 071 562 0000

Makelaar van Stralen: "Onze aanpak werkt!"

Algemeen Ondernemer in beeld

'Klantgericht in plaats van pandgericht'

Een makelaar moet maximaal presteren. Zeker in deze tijd! Het aanbod is klein en er zijn veel makelaarskantoren. Je moet je onderscheiden in de markt en dat doet Makelaarskantoor Van Stralen! Je ziet dat terug in de werkwijze van het kantoor. Die is uniek!

Voorschoten - Over die unieke werkwijze wil Jeroen van Stralen wel het één en ander vertellen. 'Maar natuurlijk niet álles', zegt de goedlachse Jeroen. 'Naast het feit dat wij het leukste makelaarskantoor in de regio zijn, werken wij puur vanuit de visie van onze klant. Dat wil zeggen: wij werken klantgericht in plaats van pandgericht. 'Alles draait om de klant. Dat vertaalt zich in ruime openingstijden, optimale juridische zorg, de beste (verkoop)prijs, uitstekende nazorg en uniek; een makelaar én assistente die elke woning van binnen en van buiten kennen. De assistentes gaan bij een opname van een woning met de makelaar mee en beiden kennen dus elke woning die in de verkoop gezet wordt. De assistente is het eerste aanspreekpunt voor een potentiële koper en die kan zo veel beter geïnformeerd worden.' Inmiddels bestaat het kantoor al bijna 10 jaar en is het een begrip geworden in Voorschoten en ook in Leiden, Zoeterwoude, Leiderdorp en Oegstgeest.

Prestatie courtage
Wat het werken met Makelaarskantoor van Stralen nog aantrekkelijker maakt is de prestatie courtage. 'Dit kantoor durft als enige kantoor in de regio zijn courtage te koppelen aan de prestatie die hij levert. Minder presteren, is minder verdienen en andersom. Je streeft beiden naar een optimaal resultaat. Je bewijst eigenlijk op voorhand dat je er echt voor je klant bent en het maximale resultaat nastreeft. Hoe het werkt? Bel ons kantoor en wij vertellen je dat graag tijdens een vrijblijvend gesprek.'

Hoge tevredenheidscore
Dat veel klanten de dienstverlening erg waarderen blijkt wel uit de gemiddelde tevredenheidscore van maar liefst een 8,8 voor verkoop en een 9 voor aankoop. 'Al met al kun je wel stellen dat wij één van de best verkopende makelaars in de regio zijn en wij doen er alles aan om dat waar te blijven maken.' Interesse in de diensten van Makelaarskantoor van Stralen? Het leukste makelaarskantoor van Voorschoten heeft een heerlijk bakkie koffie klaar staan!

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 43 minuten geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 1 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 1 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 17 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 23 uur geleden