<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Cursus 'Schrijf je eigen boek':

Stephan Molier (1988) verhuisde naar Londen en op dezelfde dag sprong er een man van het dak van een bankgebouw. Een aantal dagen later schoot een andere bankier een kogel door zijn eigen hoofd.

In het jaar dat daarop volgde maakte hij de economische crisis van dichtbij mee. Hij had een huisgenoot die werkte als assistent van een bankdirecteur.  Door hem ontdekte hij de wereld van het grote geld, macht en betaalde liefde. Hij nam zijn verhalen mee naar huis en begon met het schrijven van zijn debuutroman Bankier van de dood.

Inmiddels wil hij ook andere mensen helpen om een eigen boek te schrijven. 'Ze zeggen dat er een miljoen mensen in Nederland zijn die ervan dromen om een boek te schrijven. Ik was ook een van deze mensen en in 2018 is mijn droom uitgekomen. Ik heb mijn eerste boek 'Bankier van de dood' uitgebracht! Nu ben ik op een missie om ook andere mensen te helpen om hun eigen boek te schrijven. Daarom heb ik de cursus 'Schrijf je eigen boek' gemaakt. Dit is een cursus van 10 lessen waarin we langs de belangrijkste elementen komen om je eigen boek te kunnen schrijven. Deze schrijfcursus gaat van start op woensdag 9 oktober om 20.00 uur in Creativiteitsboerderij Oud Woelwijck aan de Essenlaan 3 in Voorschoten'.

Kijk voor meer informatie op www.greatscheme.nl/voorschoten  Instagram: @smolier Facebook:  /stephan.molier


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten