Afbeelding

Unieke Open Dag TV Forescate geeft alle tennissers de ruimte

Algemeen

(persbericht) In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land. Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Maar tennis wordt nóg leuker als je het met elkaar deelt. Daarom organiseert TV Forescate op 22 maart a.s. een open dag!

TV Forescate is dé tennisclub in Voorschoten waar alles samen komt: prestatief tennis in de vorm van competities, ladders en toernooien. Zo is er een Open Toernooi voor zowel jeugd als senioren. Maar er is ook veel ruimte voor recreatief tennis. De club organiseert veel voor alle leeftijden, met als hoogtepunt een junior/senior-toernooi waar ouders en kinderen SAMEN op de baan staan. TV Forescate is dan ook echt wat je noemt een familievereniging: jong en oud komen er samen.

Met bijna 200 jeugdleden en nog eens meer dan 500 seniorleden is TV Forescate bovendien een plek waar je altijd een speelmaatje en gezelligheid kan vinden. De club beschikt over maar liefst 15 banen, zowel gravel als all-weather, waardoor je het hele jaar kunt tennissen. Naast de interne toernooien zijn er ook veel activiteiten buiten de baan, zoals proeverijen, casino-avonden en meer zodat je snel mensen leert kennen op de club. Een actieve jeugdraad zorgt bovendien voor een unieke sfeer op de vereniging.

Toegegeven: tennis is geen makkelijke sport. Maar het mooie van de vereniging Forescate is dat er spelers van elk niveau zijn, van beginners tot de top van Nederland! En al deze spelers kunnen trainen met hoogopgeleide trainers die altijd klaar staan. Iedereen kan leren tennissen, jij dus ook!

De Open Dag van Forescate is de perfecte gelegenheid voor leden om hun liefde voor tennis te delen met al hun vrienden, familie, collega’s en kennissen. En voor niet-leden is het een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met tennis en uiteraard met TV Forescate. Van 10.00 tot 14.30 uur is iedereen van harte welkom om op het tennispark aan het Van Wassenaerlaantje 1 in Voorschoten samen een balletje te komen slaan.

De dag staat bol van activiteiten die er voor gaan zorgen dat je een goed beeld krijgt van het spel en de club. Zo zijn er clinics voor alle leeftijden, demonstratiewedstrijden van ervaren tennissers, een servicekanon, kun je vrij spelen en zijn de professionele trainers aanwezig om je op gang te helpen. Bezoekers hoeven alleen maar hun sportschoenen aan te trekken – de club zorgt voor rackets en ballen.

We zorgen bovendien voor een heerlijk lunchbuffet en na afloop kunnen sportliefhebbers in de kantine kijken naar andere sportactiviteiten die dag. Ook zijn er leuke spellen waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Alleen op deze dag is er ook een speciale kortingsactie, dus zorg dat je erbij bent!

Programma
Vanaf 10.00 uur opent TV Forescate de dag met een goede tennis warming up. De dag bestaat uit een gevarieerd en gezellig programma op en naast de tennisbaan. Zo is er onder meer:
- Een echt goede warming-up!- Clinics voor senioren en junioren!- Een lunch buffet- Demonstraties waarbij ervaren tennissers hun kunsten laten zien- Professionele trainers aanwezig!- Servicekanon- Vrij tennissen voor volwassenen en kinderen- Rackets beschikbaar- Veel spellen en prijzen!

Adresgegevens en meer informatie
TV Forescate
Van Wassenaerlaantje 1
2254 BK Voorschoten

Ga naar www.forescate.nl voor meer informatie over onze open dag. Wil je zeker zijn van een plekje in een van de clinics, meld je dan aan via http://bit.ly/opendagforescate

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 11 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 15 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 16 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 16 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 18 uur geleden