Afbeelding

Geen activiteiten bij VOV tot 31 maart

Algemeen Regio nieuws

In overeenstemming met de richtlijnen van de overheid aangaande het Corona virus heeft het bestuur van de VOV helaas moeten besluiten om voorlopig tot en met 31 maart 2020 geen activiteiten te organiseren in ons verenigingsgebouw aan de Prof. Einsteinlaan 3 te Voorschoten. 

“Het was een moeilijk besluit, omdat wij ons heel goed realiseren dat veel van onze leden altijd erg uitkijken naar de gezelligheid en het samen bezig zijn met hun hobby, of dat nu schilderen is of bridgen, quilten of klaverjassen, of samen zingen. Ook de wekelijkse soos met o.a. de bingo is altijd erg in trek”, aldus Aat Stahlie, voorzitter van de VOV. “De richtlijn was: niet bij elkaar komen met meer dan 100 personen. Veel van onze activiteiten betreffen kleinere groepen. Maar wij zijn wél die meest kwetsbare groep: de ouderen. Dus laten we geen onnodig risico lopen en even rustig afwachten tot 31 maart. 

Hopelijk draait alles daarna weer als vanouds. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte via onze website www.vovvoorschoten.nl en onze Facebook pagina”.

Nieuws overzicht

De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 15 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 16 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten VOV komend weekend 19 uur geleden
Afbeelding
Taekwon-Do Rotterdam Cup 2024 16 apr, 20:42
Afbeelding
Gewonde en schade na aanrijding Piet Heynlaan 16 apr, 10:46