<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
De vlag hangt weer uit bij de VOV. Veel activiteiten zijn voorzichtig weer gestart. Foto: VOV
De vlag hangt weer uit bij de VOV. Veel activiteiten zijn voorzichtig weer gestart. Foto: VOV (Foto: )
Regio nieuws

De vlag hangt weer uit bij Vereniging Ouderenbelang Voorschoten VOV

Bij Vereniging Ouderenbelang Voorschoten (VOV) hebben de klaverjassers deze week proefgedraaid en zij zullen vanaf 6 oktober weer elke week gaan draaien. Ook een deel van de bridgers is weer begonnen met hun wekelijkse spelmiddag. 

“Het ging niet helemaal vanzelf; we moesten eerst een oplossing vinden om dit veilig te gaan doen met anderhalve meter afstand. Met de bestaande tafels was dat immers ‘geen haalbare kaart’. Maar inmiddels zijn de tafels met een extra bovenblad vergroot naar 1,50 m dus niets staat ons meer in de weg. Deze grote tafels gaan we nu ook gebruiken op de soosmiddag, zodat daar ook meer waarborg is voor de juiste afstand. Want o, o, wat is het verleidelijk om toch even dicht bij elkaar aan te schuiven.”, aldus bestuurslid Dik Zweers.

“Al is het dan soms nog wel in aangepaste vorm, we zijn heel blij dat we nu vrijwel alle activiteiten weer op de rit hebben, met dank aan iedereen die mee wilde werken aan de nieuwe regels en zo nodig zelfs hun gebruikelijke dagdeel wilde verschuiven naar een ander tijdstip dat beter paste in de nieuwe indelingen van onze beschikbare ruimte. Alleen de VOV zanggroep Happy2gether aarzelt nog om te beginnen. Maar Henny van Noort weet de groep op ongeëvenaarde, enthousiaste wijze bij elkaar te houden. Af en toe komen ze gezellig samen in het clubhuis en oefenen doen ze thuis; zo laten ze de stemmen niet vastroesten!”

Het nieuwe schema is:

Maandag van 13.00 – 16.00 uur: tekenen
Maandag van 13.00 - 17.00 uur: Bridgeclub Schoppenvrouw
Dinsdagmorgen: boetseren/kleien; breien/haken. Bovendien is het elke dinsdagochtend gezellig koffie drinken, iedereen is welkom.
Dinsdag (start 6 oktober) van 13.30 – 16.30 uur: klaverjassen (Wilt u meedoen, graag van tevoren aanmelden bij Thea de Jong, tel. 071-5316358)
Woensdag van 10.00 - 12.00 uur: quilten
Woensdag van 12.00 – 16.30 uur: biljarten
Woensdag van 13.00 – 16.30 uur: schilder en tekenles
Donderdag van 19.30 – 23.00 uur: biljarten
Vrijdag van 13.00 – 16.30 uur: soosmiddag biljarten / rummikub /bingo / gezellig bijkletsen met elkaar onder het genot van een gratis kopje koffie en een koekje gesponsord door de Jumbo Noord Hofland.

Leden die mee willen doen met de activiteiten dienen zich voorlopig nog wel vooraf aan te melden bij de betreffende coördinator. Behalve voor de dinsdagochtendkoffie, daar kunt u zo voor binnenlopen. De dagen en aanvangstijden van alle activiteiten en de coördinatoren met hun telefoonnummer kunt u vinden in onze nieuwsbrief en op onze website www.vovvoorschoten.nl onder het kopje 'activiteiten'.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten