Afbeelding

Gemeente organiseert een informatieavond over verduurzaming VvE’s

Algemeen Gemeenteberichten

(Persbericht Gemeente Voorschoten) De gemeente organiseert een informatiebijeenkomst over het verduurzamen van VvE’s. De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 14 september van 19.30 tot 21.30 uur, in het Cultureel Centrum aan de Prinses Marijkelaan 4. De avond wordt mede georganiseerd op initiatief van het VvE Netwerk Voorschoten. 

Een energieadviseur van organisatie VvE Belang vertelt tijdens de bijeenkomst over allerlei onderwerpen die te maken hebben met verduurzaming van uw appartementengebouw. Er is ook gelegenheid tot vragen stellen.

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis, maar u dient zich wel aan te melden. Aanmelden kan door het scannen van de QR-code hieronder, of door het formulier in te vullen via https://forms.office

Aanmelden kan eventueel ook per e-mail. Schrijf dan naar duurzaam@voorschoten.nl en vermeld uw naam, naam van uw VvE, locatie van uw VvE, aantal wooneenheden binnen uw VvE en uw rol binnen de VvE (bijvoorbeeld lid, bestuurslid) in de e-mail.

Samen met uw VvE verduurzamen?
De kosten voor energie stijgen. Isoleren en het verminderen van uw gas- en elektriciteitsverbruik is daarom de moeite waard. Voor veel VvE’s is dit een uitdaging. Investeringen kunnen groot zijn en de organisatie complex. We werken in Voorschoten samen aan een duurzaam Voorschoten. We zijn stap voor stap op weg naar een CO2-vrij Voorschoten. Daarom organiseert de gemeente Voorschoten deze avond.

Afbeelding