Afbeelding

Ook dit jaar speciale Kerstshuttle naar Intratuin Lisse

Algemeen Regio nieuws

Zingende herten, dansende elanden, twinkelende lichtjes, attracties, en het grootste kerstdorp van de regio: beleef het allemaal met onze feestelijke kerstshuttle naar Intratuin Lisse. Stap op 2 en 3 december in onze speciale kerstshuttle en kom gelijk in de kerstsfeer terwijl je comfortabel naar de naar de mooiste kerstshow van de regio wordt gebracht. 

De kerstshuttle vertrekt van station De Vink in Leiden en gaat rechtstreeks naar Intratuin Lisse. Er is voor jong en oud genoeg te beleven bij de kerstshow, zo hebben we voor de jonge gasten een theekopjesattractie, feestelijk treintje, roze Barbie-auto en natuurlijk het kerstdorp. Ook in de proeftuin kun je als gast heerlijk genieten van allerlei lekkers.

Voor slechts vijf euro beleef je deze feestelijke rit en ontvang je van ons een kerstcadeautje: een kortingscode van twee euro vijftig die je kunt besteden bij Intratuin Lisse.

Spring aan boord van de kerstshuttle op station de Vink op de volgende tijden: 09:00, 10:30, 12:00, 13:45 en 15:15.Ophaaltijden vanaf Intratuin Lisse zijn om 10:00, 11:30, 13:15, 14:45, 15:45 en 16:30.

Reserveer je plekje op onze website en kom gezellig langs om je te laten betoveren door de kerstshow van Intratuin Lisse!

Intratuin Lisse is elke dag geopend tot 17:30 uur (zondag tot 17:00 uur). Op elke donderdag en vrijdag is het koopavond tot 21:00 uur. Voor meer informatie over de shuttleservice kunt u terecht op intratuin.nl/kerstshuttle.html of op de socialmediakanalen van het tuincentrum: @intratuinlisse.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Huiselijk geweld en kindermishandeling: ook in Voorschoten 3 uur geleden
Afbeelding
Forescate Dames 1 wint met 3-1 van Alliance D1 4 uur geleden
Afbeelding
Volleybaljongens Gemini Kangeroes zoeken nieuwe spelers 4 uur geleden
Afbeelding
Spetterend glow feest voor 08-09-010!! 4 uur geleden
Afbeelding
'Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal sterker worden' 4 uur geleden