Afbeelding

Paul van Winden interim directeur Kasteel Duivenvoorde

Cultuur Kunst & Cultuur

Paul van Winden is per 1 april benoemd tot interim directeur van Kasteel Duivenvoorde. Hij volgt daarmee Annette de Vries op die naar Museum Dordrecht gaat. 

Van Winden heeft ruime ervaring als zakelijk manager bij gemeenten, bij een woningbouwcorporatie en in de duurzaamheidsbranche. Paul heeft een grote historische en culturele interesse; zo is hij voorzitter van een historische vereniging en was hij jarenlang voorzitter van een monumentencommissie. Vandaar zijn interesse in Duivenvoorde, waar hij al enkele jaren als financieel adviseur aan verbonden is. Dankzij zijn samenwerking met Annette de Vries is hij al bekend met de organisatie zodat een soepele voortzetting gewaarborgd is.

Paul: "Het is een geweldige eer om voor Duivenvoorde te mogen werken, samen met de enorm betrokken vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden. Duivenvoorde biedt een prachtige combinatie van natuur, historie, kunst én monumentaal vastgoed. En toevallig ben ik daar heel erg in geïnteresseerd!"

Bron: Kasteel Duivenvoorde

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 14 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 17 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 19 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00