Afbeelding

Cashless betalen in Bibliotheek

Cultuur

Vanaf 1 januari 2019 is Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar een 'cashless' bibliotheek. Dit houdt in dat je enkel nog met je pinpas kunt betalen in onze beide vestigingen.

Aan onze balies nemen wij geen contant geld meer aan. Via uw pinpas of iDeal kunt u ieder bedrag, zonder extra kosten, betalen. Dit betekent meer veiligheid voor jou en onze medewerkers. Bovendien is cashless betalen gemakkelijk en snel, waardoor wij je meer service kunnen bieden. 

Printen op afstand
In onze bibliotheek is het mogelijk om op afstand documenten naar de printer te sturen. Dit betekent dat je in de bibliotheek met jouw laptop, iPad, tablet of smartphone printopdrachten naar de printer kunt sturen, maar ook dat printopdrachten vanuit huis verstuurd kunnen worden naar de printer van de bibliotheek. 
Wil je meer weten? Kijk dan even op onze website https://www.obvw.nl/actueel/printenopafstand.html of kom naar onze bibliotheek aan de Wijngaardenlaan voor uitleg.
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 3 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 20 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 21 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 21 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 21 uur geleden