Afbeelding

Wat doet een archeoloog? Kom naar de workshop voor kinderen in De Boschbloem

Cultuur Kunst & Cultuur

Buurthuis De Boschbloem organiseert op 13 mei een buurtdag. Er zijn verschillende activiteiten, binnen en buiten. Bijzonder is de workshop archeologie voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Inschrijven kan vanaf nu. 

Wil je later archeoloog worden? Kom dan naar de workshop en beleef de reis van een archeologische vondst! In deze workshop ga je aan de slag met echte archeologische vondsten en leer je hoe het is om een archeoloog te zijn. Je gaat vondsten opgraven en bepalen met wat voor objecten je te maken hebben. 

De workshop wordt begeleid door twee enthousiaste docenten van Museum Voorschoten die de deelnemers voorzien van uitleg en weetjes. 

Na afloop krijgen jullie een mooi certificaat, waarmee je je officieel Juniorarcheoloog bij Museum Voorschoten mag noemen. 

Het aantal deelnemers is maximaal 8 per workshop. Dus schrijf je snel in, want vol is vol! Inschrijven kan via: buurtdag@boschbloem.nl

Er is een workshop van 10.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein 2 uur geleden
Op 15 mei is er de Verwondermarkt bij basisschool Het Kompas
Verwonder in Voorschoten 3 uur geleden 1
Begrotingsbehandeling 1971/1972 met v.l.n.r. wethouder Esselaar, wethouder Baron de Vos van Steenwijk, burgemeester Van der Haar, gemeentesecretaris Eveleens, wethouder Iestra en wethouder Pels.
PvdA herdenkt oud-raadslid en wethouder Paul Pels 10 uur geleden 1
Afbeelding
Vechtpartij bij opvanglocatie Gouden Leeuw 30 apr, 13:16 12
Burgemeester Stemerdink ontving het eerste exemplaar uit handen van auteur Jan Spendel.
Honderd jaar sociaaldemocraten in Voorschoten 30 apr, 12:00 1