<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Start Kidsrun 2018
Start Kidsrun 2018 (Foto: Vsk)
Evenementen

Nu inschrijven voor de 44E VLIETLOOP

  Sport

Voorschoten - Op zondag 1 september vindt de 44e editie van de Vlietloop plaats. De Vlietloop behoort tot één van de oudste hardloopevenementen van Nederland en trekt als openingsklassieker voor het najaarsseizoen lopers uit het hele land aan. Het is dan ook een prachtig parcours dat start op de Voorstraat en de lopers langs de Vliet en door de prachtige groene omgeving van Voorschoten voert.

(Voor)inschrijven
Voorinschrijven kan via de website van de Vlietloop www.vlietloop.nl.

De Kids Run 1200 meter (deelnemen tot 12 jaar) start om 11.15 uur, bij voorinschrijving is de deelname gratis, schrijf je je op 1 september in dan betaal je 2,50 euro. Vanaf 12.00 uur starten de overige afstanden (5 kilometer, 10 kilometer en de 10 Engelse mijlen)

Voorinschrijven levert een leuke korting op, maar je kunt je ook op de dag zelf, vanaf 10.00 uur tot een kwartier voor de start, inschrijven in de Sporthal de Vliethorst op het Burgemeester Van der Haarplein in Voorschoten.

Loop mee en steun de Trombose Stichting
Organisator Robert van der Laan heeft ook dit jaar de samenwerking met de Trombose Stichting gezocht. Van der Laan, 'Samen zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor trombose onderzoek.

Meer dan 2 miljoen Nederlanders slikken 'bloedverdunners'. Dat doen ze omdat zij trombose hebben gehad óf om trombose te voorkomen. Dit heeft een enorme impact op de kwaliteit van hun leven. Samen met de Vlietloop zet de Trombosestichting zich in voor meer onderzoek naar een snellere, betere diagnose van trombose en een veiliger behandeling.

Bent u een hardloper en vindt u het ook belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan naar de behandeling van trombose? Maak dan een actie aan en laat u sponsoren voor uw prestatie. U kunt natuurlijk ook een 'gewone' donatie doen via de actie pagina.  De Trombose Stichting is blij met alle giften, groot én klein. De Trombosestichting krijgt geen subsidie van de overheid. De samenwerking met de Vlietloop is een belangrijke steun in de rug.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten