<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Sport

MHC Forescate besteedt gewonnen geld 'Echt Waar'

  Sport

Afgelopen september hebben een aantal leden van MHC Forescate deelgenomen aan het TV-programma ' Echt Waar?!' van de Vriendenloterij. Daar is toen een mooi geldbedrag van €10.000,- euro gewonnen dat geheel ten goede is gekomen aan de aanschaf van materialen voor de club. 

Afgelopen week zijn de gepersonaliseerde hesjes voor de Jongste Jeugd en Kabouters van Forescate overhandigd aan de kinderen en lijntrainers in het bijzijn van onze winnaars van 'Echt waar?!' 

De verschillende vrolijke kleuren hesjes die voor iedere doelgroep herkenbaar zijn en in de juiste kindermaten, zorgden ervoor dat er afgelopen vrijdag en zondag al direct lachende kinderen over de velden liepen. 

Daarnaast zijn er nieuwe goaltjes geleverd die ingezet kunnen worden voor de wedstrijden (3x3 en 6x6) van de F-en de E-jeugd. Licht van gewicht, laag bij de grond zodat ze niet omwaaien, dus ideaal in gebruik voor de wedstrijdveldjes op zaterdag.

Ook hebben we als club extra pionnen en ballen kunnen aanschaffen, zodat alle 'basis'- materialen weer op voorraad zijn om lekker te kunnen hockeyen.

Ad, Aldo, Clarissa, Frank, Leontien, Marlies, Marloes, Martijn, Michelle en Ron dank voor jullie medewerking en inzet om namens Forescate deel te nemen aan ' Echt Waar?!', maar bovenal aan Martijn die dit als uiteindelijke winnaar het mooie geldbedrag bij elkaar heeft gewonnen waar de hele club profijt van mag hebben!
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten