<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Het Charles Dickensorkest treedt tijdens de Rendierenloop in het centrum op. Foto: PR
Het Charles Dickensorkest treedt tijdens de Rendierenloop in het centrum op. Foto: PR
Sport

Live kerstmuziek bij Rendierenloop

  Sport

Deelnemers aan de Rendierenloop kunnen op zondag 22 december ook muzikaal veel verwachten. Zowel bij de start als onderweg is op diverse plekken live kerstmuziek. Het geeft een nieuwe dimensie aan de toch al bijzondere wandeltocht en funrun.

Eén van de hoogtepunten onderweg is een optreden van het Charles Dickensorkest in het centrum. Muziekvereniging Laurentius brengt, in bijpassende klederdracht, sfeervolle kerstmuziek ten gehore. De deelnemers blijven ongetwijfeld even stilstaan om hiervan te genieten.

Drums
Wat ook vaststaat, is dat Sportinstituut Goederaad aan de Raadhuislaan de deelnemers ontvangt met muzikaal spektakel. De nieuwe partner van de Rendierenloop heeft Tjeerd Klapwijk van de bekende drumschool geregeld. Ook deze passage belooft heel bijzonder te worden.

De hardlopers en wandelaars hoeven bij de start zich ook niet te vervelen. Terwijl zij druppelsgewijs op weg gaan, speelt Sebi Vasadi met zijn band bekende kersthits in jazzy/funky-stijl. Op diverse andere locaties is de organisatie in samenwerking met de partners nog bezig om sfeeracties, eventueel met muziek, op te zetten. Muzikanten die zin hebben om op te treden, kunnen zich via Rendierenloop.nl melden. Er is nog op meerdere plekken ruimte om voor veel publiek in de spotlights te staan. Sowieso komen er op diverse locaties muziekboxen.

Meer informatie en inschrijven
De kinderen verrichten om 14.30 uur de aftrap van de Rendierenloop op het complex van Voorschoten'97. Zij leggen een route af van ongeveer 1 kilometer langs de verschillende sportverenigingen met overal leuke activiteiten. Een half uur later starten de wandelaars, waarna vanaf 15.30 uur ook de hardlopers vertrekken voor hun funrun. Deze route bedraagt ongeveer 9 kilometer.

De kosten voor de kidsrun bedragen 5 euro. Wandelaars en hardlopers betalen 10 euro. Alle inkomsten van de inschrijving gaan naar de nieuwe atletiekbaan. Meer informatie en inschrijven op www.rendierenloop.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten