<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Bert Boter, Joost van Kempen, Marius van der Heul en Arno Roest vormen het team Vlammen uit Voorschoten. Foto: PR
Bert Boter, Joost van Kempen, Marius van der Heul en Arno Roest vormen het team Vlammen uit Voorschoten. Foto: PR (Foto: )
Sport

Vlammen uit Voorschoten!

  Sport

Deze naam heeft het team dat begin mei deel neemt aan een unieke hardloop estafette: met de marathon-vlam hardlopend van Athene naar Leiden! Met 35 andere teams wordt deze vlam ter ere van de 30ste editie van de Leiden Marathon naar Leiden gebracht. 

De officiële Marathon-vlam brandt het hele jaar in Marathonas: de plek waar zo 2500 jaar geleden de Perzen werden verslagen door de Grieken. De boodschapper van de Grieken rende 42, 195 kilometer naar Athene om het goede nieuws te brengen en zo ontstond de Marathon!

Het goede doel van deze hartloopestafette is het Willem-Alexander Kinderziekenhuis, het kinderziekenhuis van het LUMC in Leiden. Dit geld is nodig voor een zo kindvriendelijk mogelijke inrichting van de nieuwe polikliniek, die op dit moment verbouwd wordt!

Bert Boter, Joost van Kempen, Marius van der Heul en Arno Roest vormen het team Vlammen uit Voorschoten en  rennen op 4 mei in de buurt van Leipzig met de Marathon-vlam en u kan ze sponsoren om zo veel mogelijk geld op te halen voor de polikliniek van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis. 

Ga naar www.marathonvlam.nl en naar het team Vlammen uit Voorschoten om te doneren, dan gaan dit team het vuur uit de schoenen lopen voor het Willem-Alexander Kinderziekenhuis! https://www.tkchallenge.nl/team/vlammen-uit-voorschoten/<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten