Ruim 110 basisschoolleerlingen deden mee aan het schoolhandbaltoernooi van HVV'70
Ruim 110 basisschoolleerlingen deden mee aan het schoolhandbaltoernooi van HVV'70 Foto: HVV'70

Schoolhandbaltoernooi HVV ‘70 groot succes

Sport Sport

Afgelopen woensdag 12 oktober organiseerde handbalvereniging HVV ‘70 weer het schoolhandbaltoernooi voor de groepen 6 in Voorschoten. Alle basisscholen in Voorschoten waren vertegenwoordigd en ruim 110 meisjes en jongens, verdeeld over 15 teams, deden mee. 

Er werd fanatiek maar sportief gestreden om de eer en de bekers! Het weer was ons gunstig gezind, de hele dag scheen een heerlijk najaarszonnetje. 

Na de poulewedstrijden stonden er nog wedstrijden om de derde en vierde plaats en de finales op het programma.
Zowel de meisjes- als de jongensfinale waren spannend. Uiteindelijk ging bij de meisjes het team Kompas 2 er met de winst vandoor. Ook voor de nummer 2 – Nuts 2 en nummer 3, Vos 3 stond een beker klaar. De finale van de jongens ging tussen De Vos 2 en Gevers 1, waarbij De Vos er uiteindelijk kampioen werd. De jongens van Emmaus 1 werden derde. Tijdens de prijsuitreiking werden de bekers - ter beschikking gesteld door Stichting Katapult – trots in ontvangst genomen.

De penaltycompetitie was dit jaar een prooi voor Kayara (de Vink) bij de meisjes. Bij de jongens is Mees (De Vos) winnaar geworden. Zij vuurden in de finale als besten de ballen af op keepers van HVV’70. Beiden kregen een mooie handbal uitgereikt door Berthold van Veen, van Van Veen Assurantiën. 

Tennispark Adegeest stelde wederom geheel belangeloos een deel van hun banen beschikbaar. Zonder hun medewerking is een toernooi als dit niet mogelijk! Naast Stichting Katapult en Van Veen Assurantiën waren dit jaar ook Stucadoorsbedrijf Kneijber, Stucadoor Jeffrey Kneijber, Gastouderopvang Catootje, TCK Transport en 123hekken.nl als sponsoren betrokken bij het toernooi. 

En zonder vrijwilligers geen schoolhandbal! Heel erg bedankt voor jullie hulp. Voor al deze vrijwilligers was er door Hoogvliet Supermarkten een heerlijke lunch ter beschikking gesteld. Ook willen de we de gymdocenten bedanken die de kinderen enthousiast hebben gemaakt om mee te doen.

We kunnen terugkijken op een sportief en gezellig toernooi en hopen ook volgend jaar weer veel basisschoolleerlingen te mogen begroeten!

Enthousiast geworden? HVV’70 kan nog genoeg nieuwe leden gebruiken!
Wil je zelf eens een keertje handballen bij HVV’70? Dat kan natuurlijk. In alle leeftijdscategorieën zijn we nog op zoek naar nieuwe leden. Ook bij de recreanten ben je van hartelijk welkom. Train gerust een paar keer om te kijken of je het leuk vindt. Pas daarna hoef je te beslissen of je lid wordt! We trainen sinds deze week weer in sporthal de Vliethorst.

Voor meer informatie kan je terecht op www.hvv70.nl of mail naar handbal@hvv70.nl.Nieuws overzicht

Afbeelding
Bliksemactie voor Oekraïens jeugdkoor levert € 5.250,- op 54 minuten geleden 1
Afbeelding
De VoorschotenLoop houdt unieke 10 Engelse mijl intact 3 uur geleden
Afbeelding
Cultuur in het dorp nog beter op de kaart zetten 4 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek gaat duurzaam met Albert Heijn 21 uur geleden
Afbeelding
Gemeente wil meer aandacht voor toegankelijkheid 22 uur geleden