<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Somkhuan Bunma (l) krijgt regelmatig hulp van haar dochter Anncy, maar meer hulp is welkom, zie de vacture op de website sisoek.nl
Somkhuan Bunma (l) krijgt regelmatig hulp van haar dochter Anncy, maar meer hulp is welkom, zie de vacture op de website sisoek.nl (Foto: )

Kennismaking met Mang Mi Si Soek, the best curry in town

  Zakelijk

Het Thaise restaurant Mang Mi Soek is al bijna acht jaar gevestigd aan het eind van de Schoolstraat op nummer 121, maar veel Voorschotenaren hebben nog niet ontdekt hoe heerlijk je er kunt eten.

Somkhuan Bunma, is eigenaresse en tevens chef-kok van het restaurant. Zij nodigde de redactie van de Voorschotense Krant uit om kennis te maken met haar traditionele Thaise kookkunst. Een uitnodiging die wij maar al te graag aannamen!

Somkhuan vertelt ons dat de naam van het restaurant Mang Mi Si Soek gelukkig gezin of gelukkige familie betekent, 'dat is wat ik met mijn gerechten wil bereiken, ik wil mensen met mijn gerechten gelukkig maken, ze echt laten genieten van het eten. De groenten koop ik zelf vers in, het vlees komt van een speciale slager, in mijn gerechten verwerk ik geen varkensvlees en de kip betrek ik van een ambachtelijke slager. Ook de kruiden meng en vijzel ik zelf', als wij naar de samenstelling vragen, glimlacht Somkhuan en het wordt ons duidelijk, dat is het geheim van de kok!

Of mensen nu vegetarisch willen eten, of een allergie hebben, aan pittig of aan mild de voorkeur geven, vooraf kan het aan mij worden doorgegeven. Omdat ik pas na de bestelling de gerechten bereid kan ik met alle wensen rekening houden', zegt Somkhuan Bunma.

Mang Mi Si Soek Curry proeverij
'Vaak weten mensen niet goed wat zij moeten kiezen van de kaart, daarom hebben wij sinds kort onze 'Thaise Curry Proeverij', de gasten kunnen vier verschillende curry's kiezen uit de vijf die op de kaart staan. Een groene, rode, zwarte, oranje en gele curry. Als niet kenners van de Thaise keuken leek een proeverij ons een goede start om met Somkhuan's kookkunst kennis te maken.

Dan trekt Somkuan haar kokspak aan en kort daarop komen de heerlijkste geuren uit de keuken. Er komen verschillende schaaltje op tafel die er allemaal prachtig uitzien. We krijgen een mooi opgemaakt bord met rijst en kunnen gaan proeven! En dat hebben we gedaan, het ene gerecht smaakte nog beter dan het andere.

Reserveren Curry Proeverij: 
Je kunt de Curry Proeverij alleen via sisoek.nl boeken voor de speciale introductieprijs van 27,50 euro per persoon, vanaf 2 personen. Wil je liever thuis genieten van een Thaise maaltijd, dan kun je op de website sisoek.nl, onder het kopje 'over ons' de menukaart vinden en via die website bestellen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten