Huidtherapeute Lisette Kasteel beschikt in haar praktijk DermaCare over de modernste technieken. Foto: PR
Huidtherapeute Lisette Kasteel beschikt in haar praktijk DermaCare over de modernste technieken. Foto: PR

Ultramoderne Harmony Laser behandelingen bij DermaCare

Zakelijk Ondernemer in beeld

Eigenlijk waren de behandelingen met de Harmony XLpro alleen maar bij DC klinieken afdeling Dermatologie beschikbaar maar nu beschikt de Huidtherapie praktijk DermaCare van Lisette Kasteel aan de Wijngaardenlaan over deze ultramoderne apparatuur.

Lisette Kasteel is in 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. 'Direct na de opleiding ben ik in een praktijk in Leiden gaan werken, en in 2002 gestart met mijn eigen praktijk in Voorschoten.' Lisette werkte met dermatologen in het Alrijne Ziekenhuis. 'Zij verbonden zich later aan de DC-klinieken voor laserbehandelingen en deze activiteiten heb ik onlangs overgenomen. Vanuit de nieuwe praktijk aan de Wijngaardenlaan bieden we sinds vorig jaar dezelfde service.' DermaCare maakt gebruik van de Harmony XL pro, het medisch-esthetische behandelingsplatform dat de beschikking geeft over bijna 20 aparte laser-, lichtgebaseerde en ultrasone technologieën. 'Het is het ideale systeem waarmee wij behandelingen kunnen bieden voor meer dan 65 medisch-esthetische indicaties zoals hermodellering van de huid, huidverjonging, vaatafwijkingen, pigmentvlekken en ontharing', vertelt Lisette. 'Maar we behandelen ook ook acne problemen, littekens, couperose, medische huidaandoeningen en nog veel meer.' Op dermacarevoorschoten.nl zijn alle behandelingen te vinden.

De therapeuten van DermaCare zijn alle drie professioneel, erkend en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Para-medici. Een keurmerk voor huidtherapeuten. 'Dat houdt in dat we regelmatig worden bijgeschoold want de technieken veranderen razendsnel. Daarnaast zijn we Kwaliteitskringbegeleiders en ook daarvoor is een aparte opleiding nodig', legt Lisette uit. 'De contacten met de huisartsen en dermatologen zijn goed. Verwijzing via hen is mogelijk maar niet nodig, mensen kunnen ook rechtstreeks een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek. Het traject wordt gestart met een huidonderzoek. Aan de hand hiervan wordt, in overleg, een behandelplan opgesteld. Dan bekijken we ook het financiële plaatje want dat verschilt per ziektekostenverzekering en behandeling. Pas daarna beginnen de behandelingen volgens de nieuwste inzichten, protocollen en richtlijnen.'

DermaCare Voorschote
Wijngaardenlaan 2 (1e etage)
Tel.nr. 071-5620062/06-21837284
dermacarevoorschoten.nl
info@dermacarevoorschoten.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 12 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 18 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 18 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 19 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 19 uur geleden