Voorbeeld van een volledige carwrap, een wit busje wordt mat grijs. Foto: RoyalPrint
Voorbeeld van een volledige carwrap, een wit busje wordt mat grijs. Foto: RoyalPrint

Bij RoyalPrint bedrukken ze letterlijk alles!

Algemeen Ondernemer in beeld

Het werk van RoyalPrint kom je overal tegen, op gevels, wanden, reclameborden, auto's en bestelwagens. De in het oog springende letters op de Bollenschuur, de gevel van het Makelaarskantoor Van Stralen en in Wassenaar de belettering van IJssalon Luciano zijn maar een paar voorbeelden. Maar het bedrijf doet veel meer, tijd voor een kennismaking met 'de printers' van RoyalPrint in de Dobbewijk.

door: Redactie

Voorschoten - Peter van Eeden is eigenaar van het bedrijf, Wim Kersbergen werkt er al 18 jaar, beiden zijn van origine fotograaf en hebben hun sporen verdiend in de reclame- lucht- en bedrijfsfotografie. Peter: "wij verzorgen o.a. product-, reclamefotografie voor een brede groep opdrachtgevers. Maar hoewel de fotografie nog een belangrijk onderdeel van ons werk is, treedt het print- en signwerk steeds meer op de voorgrond".
In het pand in de Dobbewijk staan printers en aanverwante apparatuur die de meest geavanceerde prints kunnen maken voor fotowanden, acrylaatfoto's, gevelreclame, spandoeken, raamdecoratie en natuurlijk prints voor autoreclame. "Daarnaast leveren wij ook alle soorten bannersystemen zoals rollbanners in diverse uitvoeringen en maten", vertelt Peter van Eeden. En natuurlijk posters en stickers.

Ook autobelettering, van een eenvoudig logo tot een volledige carwrap wordt uitgevoerd in de werkplaats in de Dobbewijk. Peter: 'Dat is 'precisiewerk' maar heel leuk om te zieen hoe je een saaie of al lang geen nieuwe auto verandert in een kleurrijk geheel met een reclame boodschap van het bedrijf. Er rijden al heel wat auto's rond die door ons zijn beplakt, zoals het wagenpark van de Groot en Verhuisservice Voorschoten.
Altijd wordt er gebruik gemaakt van de beste foliekwaliteit. Waar sommige bedrijven wel eens voor budget kwaliteit gaan, bij RoyalPrint is alleen het beste goed genoeg. Gevelreclame wordt ook een steeds grotere bedrijfstak. Vaak worden de letters en /of bedrijfslogo aan de gevel voorzien van LED verlichting. Letterlijk een prachtige uitstraling'.

Hoewel iedereen blij is als de zon schijnt, kan het bij een groot glasoppervlak binnen flink warm worden.
Ook hier heeft RoyalPrint een oplossing voor, warmtewerende folie wordt deskundig en onzichtbaar op de raampartij aangebracht, zowel bij kantoren als bij particulieren. "Dat kunnen we ook doen met veiligheidsfolie en privacy folie, die ervoor zorgt dat je wel naar buiten maar niet naar binnen kan kijken".
Maar er is meer, Peter laat een keukenachterwand zien. In plaats van muurtegels is er een kunststof wand aangebracht met een schitterende print die de keuken een totaal andere uitstraling geeft. Wachten op een afspraak in een wachtkamer hoeft niet vervelend te zijn als de muur bedekt is met een vrolijke of informatieve wallcover. Peter: "wij hebben al heel wat saaie muren in wachtkamers, lange gangen in ziekenhuizen of bedrijven en ook bij particulieren thuis tot een levendig geheel getransformeerd". Voor een spectaculair en helder beeld kunnen ook textielframes aan een muur gemonteerd worden met LED verlichting erachter.
Je kunt wel stellen dat alles wat Peter van Eeden en Wim Kersbergen onderhanden nemen meerwaarde krijgt. Wij denken met onze klanten mee en kunnen snel leveren omdat de lijnen kort zijn. Behalve het montagewerk, dat door gespecialiseerde monteurs wordt gedaan, voeren wij het werk met z'n tweeën uit. Daardoor zijn wij van het begin tot het eind bij een opdracht betrokken, een garantie voor een optimale kwaliteit!'


RoyalPrint
Dobbeweg 20
2254 AG Voorschoten
071 562 13 33
www.royalprint.nl

Wim Kersbergen en Peter van Eeden en de printers van RoyalPrint. Foto: René Zoetemelk

Nieuws overzicht

Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 6 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 8 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 10 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 13 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 14 uur geleden